Tupperware klagomål - Reserv får

Livings produkter Tupperware anses särskilt långvarig och hållbar. Dessutom finns det en garantiperiod på 30 år, vilket förmodligen också är oslagbart. Samtidigt annonserar Tupperware med en mycket bra service, vad gäller utbyte och problem med varorna. Men varje distriktsledning bestämmer något annorlunda och vi visar dig hur du kan klaga på produkterna från Tupperware.

Undantag från garantin

Med en så lång garantiperiod finns det alltid undantag. Du kan inte returnera stängningar och några andra komponenter i Tupper-artikeln. Uteslutet från retur är också produkter som anses vara slitdelar. Detta noteras i beskrivningarna men varje. Tyvärr hänvisas emellertid inte specifikt när man köper produkterna.

avkastning på distriktsnivå huvudkontoret

Tupper har en struktur helt skiljer sig från de andra företag av denna typ. Därför är klagomål något annorlunda. Huruvida en produkt ska bytas ut sker enligt respektive distriktsförvaltning av Tupperware. Dessa är oberoende entreprenörer som kan bestämma sig för sitt område och alla Tuppervertreter i deras distrikt ensamma.

  • dokument krävs inte
  • produkten verifieras genom logo och nummer
  • originalet som möjligt Verkaufsberaterin
  • itu med dessa passager vid distrikts huvudkontor
  • avgör distrikts huvudkontor negativ, Tupperware direkt överklaga

bevis

Även om anges gång på gång att kvitton för inköp inte krävs i många forum klienter klagar på att deras klagomål inte godtogs på grund av att inköpsbevis saknades. Även om du vill returnera ett föremål utan klagomål, är det säkert bättre att presentera bevis på köp eller beställningsformulär.

Tupperware Tyskland

Om alla förgäves och du fastnar med kurator eller District line kan du ansöka direkt till Tupperware i Frankfurt. Men bara skicka bilder, inte hela produkten. Om produkten efterfrågas kan du fortfarande skicka in den.

Tupperware Germany GmbH
Praunheimer Strasse 70 60488 Frankfurt am Main

Tips & tricks Om du för närvarande inte har någon konsult Tupperware kan du ange på webbplatsen för Tupper ditt postnummer. Då får du kontakt med alla konsulter som befinner dig i ditt område.
Dela med vänner

Lämna din kommentar