Trapesformet folie er et gunstig materiale for taket ditt. Bygning

Hva er et trapesformet ark?

Trapesformede ark er profilark som er brettet i tverrsnitt. De har, i motsetning til bølgede ark, buede linjer. De brukes hovedsakelig til industrielle og kommersielle bygninger, vegger, tak og tak.

Depresjonene refereres til som perler, de høye stedene er webene. Trapesformede ark for taket er hovedsakelig laget av stålplate med en tykkelse på 0,5 til 0,8 mm. Også

bruk er også aluminiumsark i samme styrke. I sjeldne tilfeller brukes rustfritt stål.
Forskjellige materialer og tykkelser

Et stort utvalg av farger og tykkelser er tilgjengelige for beleggingen. Noen stålplater er gitt et aluminiumsink belegg, aluminium leveres tomt, belagt eller stukk-mønstret.

Når du monterer et trapesformet plater på taket, må du sørge for at underkonstruksjonen er stabil. Ujevnheter må kompenseres og passende lathavstand skal opprettholdes.

Platen har vist seg som et tak for hageskure og carports. De mange tilgjengelige farger gir et moderne utseende.
For å bestille den nødvendige mengden når du kjøper, tilbyr mange produsenter takflate kalkulatorer. Disse beregner det nøyaktige beløpet og tar hensyn til overlappingen.

Trapezoide ark for taket

er lette

  • kan legges raskt
  • er billig
  • er festet ved sveising eller lodding
  • er korrosjonsbestandig.
  • Trapesformede ark for taket har noen ulemper i tillegg til deres fordeler. De tilbyr lite lydisolasjon, er utsatt for vibrasjon og gir lavere brannbeskyttelse.

Antall leverandører og priser er varierte

3.-Wahl-ark finnes ofte i tilbudet, her finner du allerede fra 2, - € per kvadratmeter. Avhengig av styrken og profilstørrelsen er prisene for første valg mellom like under 6, - og 13, - €.

zimmermann-trapezblech.de har alltid spesielle varer som tilbys.

  • dachbleche24.de hjelper også med en praktisk takflate kalkulator.
  • siegmetall.de har gunstige spesielle gjenstander for taket.
  • Tips & TricksTrapezblechblech brukes som materiale for tak og veggen. Ved installasjon av fotovoltaiske systemer bør en mindre slatavstand velges hvis arktykkelsen er riktig.
Del med venner

Legg igjen din kommentar