Polu-samostojeća kuća - prednosti i nedostaci

Polu-samostojeća kuća je vrsta kuće s mnogo prednosti, ali i neke nedostatke. U ovom ćete članku naučiti glavne snage i slabosti polupansiona i kakvu prednost ima kada planirate kuću zajedno s drugom graditeljem.

Visoka ušteda, jednostavnije planiranje

Također korisno: Budući da planirate vašu dvojnu kuću zajedno s drugim klijentom, imate koristi od otpusta u smislu organizacije i planiranja. Dakle, ne stalno nadzire izgradnju, ali još uvijek imaju vremena za druge stvari:

  • možete slijediti svoje struke bolje
  • imate više vremena za svoju obitelj
  • odmor ili izlete moguće su tijekom gradnje ili uređenja
  • Po pravilu manje stresa možete opustite se lakše

manje prostora, neposrednom susjedstvu

Nepovoljno je dvojna kuća koja se obično manji u veličini u odnosu na samostojeće obiteljske kuće je da se zove, što zahtijeva učinkovitije korištenje prostornih uvjeta. Osim toga, vaša se dvojna kuća isporučuje sa svjetlom s samo tri strane; četvrti je na središnjem dijelu i stoga je "mračan".

Također treba spomenuti problem neposrednog susjedstva, tj. Odsutnost fizičke udaljenosti do druge polovice kuće. Zbog neposredne blizine susjeda, neizbježno ćete dobiti dio svog života s vama i s vremena na vrijeme morati očekivati ​​buku. Međutim, ovaj se problem može značajno smanjiti dobrom izolacijom particije.

Važno je da se dobro slažete s drugim klijentom: Uostalom, planirate kuću zajedno, pri čemu je važno uzajamno razmatranje. Loše strane: ne možete dizajnirati kuću pojedinačno kao obiteljska kuća.

Savjeti i trikovi Uradi dojam o prednostima i nedostacima dvojna kuća posjetom Model domove, programer ili montažnih parkove: Vi obično imaju veliki izbor kuća, među kojima su neki dvojna kuća su.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar