Remodeling

kalk sement skal håndtere

Bortsett fra rengjøring av maskinen, som fagfolk vanligvis gjelder det i dag, er plaste en jobb som krever mye dyktighet. Det er ikke alt som teller i dette tilfellet å bruke gips riktig (som allerede er relativt enkelt for rengjøring av maskinen), men også til å jevne gips etter riktig (som krever mye dyktighet og maskinen gips).

Glattgips

Alle gipstyper må glattes etter påføring. Følgende tips er spesielt for lime sement gips, for ren kalk gips og gips du må vurdere noen flere ting.

Veggkvalitet

Resultatet av utjevningen bestemmer også veggenes kvalitet betydelig. Her skiller vi mellom ulike kvalitetsnivåer - fra første kvartal til fjerde kvartal. Q2 og Q3 er vanlige standarder for å lage glatthet. 4. kvartal er kun produsert på eksplisitt kundeforespørsel, Q1 er vanligvis kun et mellomstadium i gipsbehandlingen.

Utjevningsalternativer Reib Bruk alltid flyter for utjevning - unntatt maskingips, hvor du bare fjerner gipset med svært store glattende trowels. Trowels kan også brukes for hånd, men det bør tas vare på her som gipset vil være litt ujevnt.

Frettingstavler brukes alltid fuktig til forsiktig å glatte plakkene. Et alternativ er svampbrett. En filtre kan brukes til å produsere en meget høy glatthet.

tips for utjevning

flottørene må holdes fuktig under bruk

for de mest vanlige skjermbilder bør være en flottør 40 x 60 Bruk

  • flyter kan bare uten noe trykk (viktig for resultatet!) Som brukes må
  • gips før flate svakt stramme
  • svampplater det er best å bruke bare ved overgangen til gammel puss
  • Putz ikke gni så lenge at i det overflatelaget noe bindemiddel er til stede (da SANDET plaster)
  • Tips og triks den meget glatte, de vanskeligste arbeidet på plaste er La riktig utjevning fungere best av en profesjonell.
Del med venner

Legg igjen din kommentar