Vapno mrlje bez napuštanja tragove oknima i poljski

stambena Ima puno korisnih i manje korisnih savjeta o tome kako prozora može najbolje čiste. Savjeti se kreću od zgužvanih novina do četkanja dok se mjesec ne smanjuje. Slučajno, mnogi komercijalni i profesionalni prozori za prozore navode kako ove metode i korištenje tradicionalnih sredstava za čišćenje pružaju najbolje rezultate.

Promatrajte vanjske uvjete

S gotovo nijednom komponentom, važno je promatrati vanjske uvjete koji postoje u vrijeme čišćenja. To vrijedi i za uklanjanje kamenca iz prozorske ploče ili okvira. smatraju idealne vanjske uvjete:

  • vanjsku temperaturu preko dvanaest i pod 25 stupnjeva Celzija
  • bez izravnog sunčevog svjetla
  • vjetar ili zrakom do vjetra sile pet

Datum mnogi stručnjaci za čišćenje zakune utječu na efekt lunarnog materije. U svakom slučaju vrijedno je isprobati spomenuta vremena uz pomoć lunarnog kalendara. Kao idealno vrijeme da se prijave za uklanjanje kamenca mrlje od prozora:

  • Mjesec
  • svjetlosti ili topline dana
  • zodijaka razdoblja Blizanci, Vodenjak Vaga, Ovan, Strijelac i Lav

Pribor za čišćenje i alati

dosegne poznati zadani izbor kao sredstva za čišćenje, vapna za otapanje tvari automatski mitliefert , U mlakoj, nikad vrućoj vodi ne daje se konvencionalni deterdžent. Uglavnom se otapa masti. Šešir octa, sok od limuna ili amonijaka donosi kiselinski okoliš, a mrlje od vapna ne odolijevaju.

Prirodna spužva je najbolja za sapuniranje prozora i okvira. Takozvane su i profesionalne plastične spužve za pranje posuđa. Za uklanjanje koristi se vučnjak s gumenim usnicama, koji bi trebao imati maksimalnu širinu četvrtine širine prozora. Ein Koža od divljači je potrebna za repoliranje i djelomično brisanje suhog, čak i na rubovima izvlačivača. Osim toga, preporučujemo pamučni struganje ili spužvu za srednje sušenje gumenog ruba izvlačivača. Das Otvoreni prozor može se osušiti i polirati sa zgužvanim novinskim stranicama. Prozorska koža preporučuje se na svijetlim okvirima prozora kako bi se izbjegli tragovi tiskarske tinte.

Savjeti i trikovi Uvijek čistite unutrašnjost prozora i okvira najprije tijekom odgovarajućih vanjskih uvjeta. Nastavite s površine izvana prema unutra i od vrha do dna.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar