Radier pentru o magazie

Construcție Chiar și o mică magazie în grădină ar trebui să facă o fundație adecvată. În funcție de mărimea și designul magaziei, există diferite posibilități. Ce este cel mai bine pentru ce, și cum să procedați pas cu pas, citiți aici.

informații de fond

Cel mai simplu mod de a crea o bază pentru un șopron mic și ușor instrument, o radier de plăci de beton sau plăci de pavaj trebuie stabilite. Această metodă este, de asemenea, necostisitoare și poate fi practicat de oricine, chiar și dăruit wengier punct de vedere tehnic.

este fundație îngheț Siguranța

Singurul dezavantaj al radier că nu este a priori împotriva înghețului. Pentru a realiza acest lucru, trebuie să toarcați suplimentar un șorț de îngheț. Pentru sarcini mai grele sau hambare mai mari, dar se recomandă să aplice o fundație benzi, deoarece pietre de pavaj poate transporta doar sarcini ușoare. Instrucțiuni pentru crearea unei fundații de benzi se găsesc aici.

instrucțiuni pas cu pas pentru radier cu dale de beton

  • pietriș
  • pietriș
  • ev. De stabilire a dale de beton nisip
  • nisip argintiu sau material
  • nisip de îmbinare pentru aluat, mize suplimentare
  • cauciuc ciocan de lemn
  • placă vibrație
  • cazma sau lopata

primul sol Excavarea

Măsură zona de unde fondul de ten va fi construit și marcați-o cu pari de lemn între care se întind pe cablu de Maurer. Acum puteți săturați solul cu o adâncime de aproximativ 35 cm. La marginile sape pe o lățime de 30 cm, peretele de gheata aproximativ 80 cm adâncime de la - ceea ce împiedică ulterior congelare-fundație.

2. Pietris si prund aduce

Se toarnă acum doar un strat de aproximativ 25 cm înălțime pietriș în săpătura dumneavoastră, în peretele de gheață în mod corespunzător mai mare, astfel încât pietrișul este aproximativ aceeași în peretele de gheață, iar restul de teren. Apoi aplicați stratul de pietriș, pe care îl compacți cu atenție pe placa vibratoare. În plus, puteți aplica un strat de aproximativ 5 cm de mare de stabilire nisip - care face instalarea de dale de beton un pic mai ușor. Acest strat nu este necesar.

3. Instalarea plăcilor

Marcați linia de zbor pentru primul rând de panouri cu un panou de aluat acum și începe de stabilire a plăcilor. Instrucțiuni detaliate pot fi găsite în secțiunea Placarea plăcilor de beton.

Când toate plăcile sunt stabilite finisate, returnați în mod repetat, îmbinarea cu nisip sau o îmbinare de nisip de argint. Acum puteți pune vărsarea instrumentului pe fundație imediat.

Tips & TricksDa Ele stabilesc, de obicei, blocurile de beton în Brace cruce, puteți utiliza, de asemenea, distanțiere adecvate de la magazinul de hardware, astfel încât să obțineți chiar și la nivel Verlegfugen.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul