Plinte în alb: calitate sau calități simple

Remodelarea plinte alb poate fi destul de un ochi-catcher pentru soluri foarte ușoare. În comerț există materiale și desene foarte diferite. Aflați despre ce este vorba, de unde ajungeți și ce prețuri vă puteți aștepta.

lemn real ca cea mai înaltă calitate alternativă din lemn masiv

este, desigur, întotdeauna cea mai înaltă calitate alegere - există variante posibilitate de lemn, care sunt aproape albe în natură - dar trebuie să fie, atunci, de asemenea, disponibile pentru un aspect adecvat al podelei respective. Lipsa Cu toate acestea, sunt mult mai frecvente versiunile lacuite, existând și unele alternative mai simple și, deci, mai ieftine, realizate din materiale mai puțin de înaltă calitate. Cu lemn natural, există totuși diferite tăieturi, care, în general, nu sunt disponibile pentru alternativele mai ieftine.

posibile materiale pentru plinte alb

MDF - aceasta este, prin urmare, cea mai comuna alternativa la lemn real lemn real

  • în lac alb, încă foarte înaltă calitate
  • de plastic este, de asemenea, o posibilitate
  • Preturi

pret este crucial pentru calitate din lemn masiv din lemn natural, în cazul în care prețurile pot adesea variază mai mult sau mai puțin semnificativ. Versiunile mai ieftine obișnuiți de la 2 - 3 EUR pe metru în magazine. Cu toate acestea, ofertele conțin adesea prețul unitar.

surse de pe leisten.de.com magazin de specialitate

Internet pentru plinte si plinte - selectie foarte mare in toate gamele de preț și stiluri.

  • leistenwagner.de Compania a fost în jur de 1865 - Benzi Wagner este în primul rând un specialist în benzi de lemn masiv de înaltă calitate.
  • leiste24.com Un alt magazin special, cu o ofertă foarte generoasă și, adesea, prețuri destul de rezonabile pentru plăcile de picior și plinte.
  • Cum de a economisi costurile

Factorul decisiv pentru preț, desigur, este întotdeauna calitatea pe care o doriți. În general, dar și benzi MDF favorabile oferă, de asemenea, o imagine suficient de bună, dacă nu doriți tăieturi speciale. Plasticul este cea mai simplă alternativă și adesea cea mai ieftină. În plus, ar trebui să aruncați o privire asupra stocurilor și ofertelor rămase, și chiar să căutați bare potrivite pe eBay.

Sfaturi și trucuriToate plăcile pot fi fixate prin lipire - există adezivi speciali care au o forță adezivă deosebit de ridicată.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul