Plinta canal pentru conducte de încălzire: acest lucru merge

Remodelarea Pe peretele de-a lungul conductelor de încălzire nu sunt foarte frumos - cu un canal plinte corespunzătoare, dar ele pot fi masca cu ușurință. Unele modele oferă, de asemenea, un canal suplimentar de cablu mare.

Pentru clădirile comerciale și unele vechi

Nu numai în sectorul comercial, dar și în unele clădiri vechi, conductele de încălzire continuă să se deschidă de-a lungul peretelui. Acest lucru nu este deosebit de atractiv vizual, dar cu un canal de bord care poate fi schimbat rapid.

Multe dintre aceste canale de bord sunt destinate, de fapt, sectorului comercial să găzduiască o cantitate mai mare de cabluri de date. Unul dintre aceste sisteme, de la producătorul Rehau AG, combină chiar și ambele funcționalități: acoperirea țevilor de încălzire și montarea cablurilor.

Există doar câteva baruri pentru sectorul privat, dar aproape că nu există sisteme complete. De regulă, trebuie folosită ceea ce este disponibil pentru sectorul comercial. De obicei, acest lucru înseamnă: alb, simplu și stabil.

avantajele plinte din material plastic pentru conductele de încălzire

  • modalitate ușoară de a face conductele de încălzire invizibil
  • aproape întotdeauna atât de stabile, încât chiar și prize de curent pot fi instalate pe acestea
  • Pe lângă acoperirea țevilor de încălzire pot fi de asemenea folosit ca un canal de cablu

Prețurile

preț fiecare sistem sunt aici foarte diferite - și întotdeauna depinde de locul unde le cumperi. Pentru sectorul privat, de obicei, trebuie să mergeți de la aproximativ 8 EUR pe metru, în domeniul profesional, de obicei există prețuri pentru sistem.

surse de pe Internet

  • rehau.de Producătorul bine-cunoscut oferă un sistem de combinație de proprietate atât pentru acoperirea conductelor de încălzire precum și de cablu de stabilire a
  • amazon.de magazinul de hardware Amazon oferă, de asemenea, o gamă largă de plinte, cu canale prin cablu.
  • kabelscheune.de Furnizorul de accesorii electrice oferă, de asemenea, câteva canale de bord pentru utilizare comercială și privată.
  • superleisten.de Furnizorul are, de asemenea, benzi de căptușeală pe care le oferim.

Pentru a economisi costurile

Dacă sunteți preocupat doar despre căptușelii țevii, puteți alege simple benzi de placare țeavă - care sunt, de obicei, mai frumos decât plinte canale pentru sectorul comercial. Cu toate acestea, în ceea ce privește prețul, acestea pot fi adesea mai scumpe decât unele sisteme. Apoi deci deciziile optice.

Sfaturi și trucuri Doar întrebați furnizorii individuali dacă nu au garnituri de țevi pe ofertă. Adesea există ceva potrivit.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul