Podne za laminat: različite opcije

Pregradnja za pokrivanje rubova zglob u propisanom laminat, obično podna daska je potrebno. Ovdje postoje različite mogućnosti. Što je laminat dostupan, gdje ga nabaviti i što košta, saznajte ovdje.

Dekor: Glasovalo ili kontrastne

laminat oblike jednostavan, brz za ugradnju podne obloge koje međutim još uvijek ima prednost zajednički zid veze. Za pokrivanje tih predmeta potrebna je odgovarajuća obloga.

Mnogi laminatni podovi su proizvedeni u drvo izgled - onda ovdje daje ili bar u odgovarajuće drvene ukrase, ali alternativno može koristiti bijele ili sive trake za zanimljiv kontrast. Dakle, postoje komercijalno raznih dimenzija i sa nekim materijalima, kao što su masivno drvo, čak i nekoliko različitih sekcija -

važno za optički učinak i ispravne dimenzije za bar su ovdje.

U pravilu, materijal iz kojeg su izrađeni uvijek je odlučujući kada je riječ o pločama.

Mogući materijali

  • pravo drvo - najviše kvalitete alternativni
  • MDF, što je jednako fornitura iverice, jeftin i široko
  • plastičnu i jedan od jeftinijih alternativa

Cijene

U principu postoje podne od oko 2-3 eura po metru, povremeno i pronaći čak i jeftinije proizvode u trgovini. S druge strane, pravi drvo je obično puno skuplji, cijene mogu - ovisno o kvaliteti drva - lako iznositi dvostruko više ili više.

izvora na internetu

  • leisten.de.com online shop za Dado & obrubljivanjem u svim rasponima cijena i dizajna sa širokim izborom u svim područjima.
  • amazon.de U američkoj hardveru postoji i veliki izbor različitih ploča za vaš laminatni pod. Također po cijeni ponekad dobar savjet.
  • leiste24.de Druga poseban prodavaonica za ploče i osnovne ploče na Internetu. Ponovno se mogu naći gotovo svi materijali i rasponi cijena.

za spremanje troškove

Najvažniji kriterij za traku obično materijal - MDF i plastike su među povoljnijim varijantama, pravog drveta i pravi furnira, međutim, obično su skuplji.

Usporedba cijena, no ipak često isplati - pogotovo ako vam je potrebna veća količina, često i dalje znatno utječu čak i na manje razlike u cijeni.

Savjeti i trikovi Sve zidne ploče i ploče mogu se lako lijepiti danas - postoje posebni ljepila s posebno visokom prijanjanjem.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar