Plinte si cablu canal: Doi-in-One

Remodelarea Dacă aveți nevoie de o plintă deja pentru podele, oferă de multe ori pentru a instala același canal de cablu de pe site-ul. Apoi, cablurile pot fi, de asemenea, utilate cu ușurință peste camere. Afla de unde poti gasi astfel de panouri combo aici.

Utile nu numai pentru sectorul comercial

Conducte de cablu ca o terminare a peretelui sunt destul de comune în sectorul comercial - de regulă, acolo se execută instalarea EDP sau cabluri de echipamente speciale. Avantajul este că aceste cabluri sunt ușor accesibile, ușor de îndepărtat, dar protejate și fără pericol de declanșare.

De asemenea, poate avea sens în casă - cel puțin în unele camere. În plus față de modelele comerciale foarte elegante, există benzi de plastic destul de considerabile pentru sectorul privat, care îndeplinesc aceeași funcție și conțin un canal de instalare ușor accesibil pentru cabluri. Le Aceste benzi pot conține unul sau chiar două canale de cablu separate. Unele sunt chiar atât de stabile încât pot fi montate chiar și prize de curent, similare cu cele cunoscute în sectorul comercial. Kunststoff Fâșiile de plastic pot fi lipite, capsate sau atașate pe perete cu cleme ca orice altă bandă.

avantajele plinte din plastic cu canal de cablu integrat

simplu cablu și

costuri pot fi montate ulterior ușor jenat sau elimina și rămân accesibile

  • Se pot cumpăra, de asemenea, mai multe cabluri sunt stabilite
  • simultan Prețurile
  • preț aici sunt în limitele obișnuite de benzi din material plastic ordinare, de obicei mai mult sau mai puțin sub 3 EUR pe metru. Dar există, de asemenea, sisteme de canale profesionale de canal, care uneori pot fi un pic mai scumpe în funcție de producător.

surse de alimentare pe Internet

leiste24.com Specialistul pentru toate benzile - în plus față de benzi de plastic convenționale, există, de asemenea, unele modele cu conducte de cabluri.

amazon.de Amazon Baumarkt oferă o gamă largă de baseboards cu canale prin cablu pentru utilizarea privată și profesională.

  • afford.de.com De asemenea, în acest magazin online există câteva benzi care pot înregistra și ascunde cablurile.
  • Cum să economisiți costurile
  • Puteți folosi de obicei un panou simplu cu un ghidaj de cablu pentru unul sau două cabluri. Doar dacă doriți cu adevărat să instalați instalații mai mari într-un canal de bază, sistemele profesionale mai costisitoare merită.

Sfaturi și trucuri Există modele speciale în care puteți ascunde și țevi de încălzire. În majoritatea cazurilor, aceste benzi pot găzdui cu ușurință unul sau două cabluri suplimentare.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul