ŽIvjeti

Tamno, svježe i suho

Načelno postavljanje spremišta je samo zbog osobnog ukusa. Pantries se kreću od velikih modela kabineta do zatvorenih malih dodatnih prostora. Osnovni uvjet je dobra cirkulacija zraka.

U starim kućama, ostava je često bila mala bezprostranjena soba u ili blizu kuhinje. Dvije ventilacijske rešetke na vrhu i na dnu osigurane su za stalnu ventilaciju. Konkretno, ostava je usmjerena na hranu koja treba biti pohranjena tamno, suho i hladno.

Soba Regulator sustava

Prije postavljanja ostava, razmislite kroz svoje prehrambene navike i omiljenu hranu. Na primjer, ako volite voće i povrće, trebate planirati depozite. To može biti guranje košara na policama. Zbog tamnog skladišta luk i krumpir klijaju se samo polako. Reg Regali su prikladni za skladištenje konzervirane robe i pakiranja svih vrsta. Skladišne ​​police s manjim troškovima od jednostavnog borovog drveta ili metala ispunjavaju svrhu. Prostor se treba iskoristiti ispod stropa. Prednosti nisu vrlo duboke police, tako da pohranjene robe mogu biti prepoznate na prvi pogled.

Kao osnovna oprema za ostava, staklene posude svih vrsta imaju smisla. Mason staklenke ili staklenke s poklopcima za vijke prikladni su za šećer, brašno, kavu i još mnogo toga. Uz stalna mjesta skladištenja, trebali biste razmotriti i slobodna mjesta skladištenja za brzo skladištenje, na primjer, prekrivene zdjele ili pripremljene ploče.

Savjeti i trikovi Kada postavite svoju ostava, ne zaboravite da brzo postaje poželjno utočište za štetočine. Pazite da imate dovoljno kontejnera za zaključavanje kako biste zaštitili skupnu robu.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar