Sjesti Zgodan - visina sofe za promjenu

živi svoj aparat jednostavno nema pravu visinu da se stvarno udoban riješiti? Možda je previsoka, ili jednostavno preniska, oboje mogu biti moguće. Dobra vijest: Naravno, visina sjedala može se mijenjati kasnije, a to je čak i relativno jednostavno! Vjerojatno ćete morati uložiti nekoliko eura za to. Abs Jednostavno je vidio noge sofe - je li to pametno?

Ako više ne kao vrhuncu svog kauča i želite nižu sjedenje, čini sigurni da se vrlo jednostavno rješenje: noge na kauč ispratio dobar posao!

U slučaju masivnih stopala na nogama, to nije poseban problem. Nacrtajte sučelja na uspravnu kauča nakon što ih izmjerite s razinom duha: to je jedini način da biste dobili ravno sjedalo.

Sa šupljim nožnim nogama, međutim, uklonit ćete donji dio stopala stopala, što bi moglo negativno utjecati na stabilnost. U tom je slučaju vrijedno razmjenjivati ​​elemente u potpunosti za niže.

postoji još jedan način: vijci pružaju fleksibilnost

sjajan način da se osigura za nižu ili višu sjedalo je montirati po visini podesive noge. U slučaju povećanja, možete ih i pričvrstiti na postojeće noge za namještaj ili kotače.

Ako želite donji kauč, naravno, stare noge moraju biti zamijenjene kako bi ih zamijenile novima. Prilagodite kauč pomoću razina duhova i gledajte prema naprijed da možete u bilo kojem trenutku promijeniti visinu!

Kada kupujete nadogradnju kafića, postoji nekoliko stvari koje treba imati na umu, naravno, ne želimo vas oduzimati: konačno, trebali biste napraviti najbolju moguću odluku o kupnji.

Pazite da trebate dodatne adaptere.

  • Ukupni kapacitet opterećenja trebao bi biti najmanje 500 kg.
  • Skup od četiri je dostupan za oko 40 eura.
  • Za kauč na uglu trebate najmanje 8 sofnih stopala.
  • Pazite da ne morate mijenjati visinu stola.
  • Neki se proizvodi mogu koristiti za različite vrste namještaja.
  • Savjeti i trikovi Uvijek nadopunite noge sofe s podudaranjem osvijetljenih jedrilica kako biste bili sigurni da se podna površina neće ogrepsti. Za parketnu podnu je vuna najprikladnija, za tvrde podove nego iglu.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar