Sifon s ventilacijom - što je to?

Siphone s ventilacijom doslovno je problem riješen. Mogu se upotrijebiti za rješavanje inače teškog problema koji se treba otkloniti, to jest na način da se odzračuje na vrlo jednostavan način. Kako ovo funkcionira, a što još trebate znati o tim Siphone, pročitajte u ovom postu.

Ventilacija cijevi

Svaka kanalizacija mora biti ventilacija. To je ono što DIN predviđa. Obično se glavna kanalizacijska cijev provlači kroz krov.

unos ili ekstrakt ventilacijaposljedice neadekvatne ventilacije
ventilacijesifon Ruke su izbrisani, šum, procesi masivna miris smetnja
raspada, formiranje opasno: iz sljedećih razloga - ali osim nekoliko ventilacija i ventilacijski mjere potrebno pa kanala plinovi, oštećenje

kanalizacije i utovar i ventilacija od kanalizacijskih cijevi su od velike važnosti, inače prijete velike štete. Strukturno propisuje da - osobito u obiteljskim kućama -. Često je glavni faktor cijene

ventilaciju sprečava vakuum

Za ispravnu drenažu, bez negativnog tlaka može prevladati u kanalizaciju. U tom slučaju ventilacijski sustavi reagiraju automatskim otvaranjem i zatvaranjem gumene membrane i ponovno automatski nadoknaduju negativni tlak. Međutim, to vrijedi samo ako su ispravno planirani i instalirani, a ventilacijski otvori na krovu nisu zakinuti.

zamjena za glavnu ventilaciju kroz sifoni

Tek od nekoliko godina u privatnim obiteljskim kućama otvore na sifona se mogu koristiti kao uštedu mjera tijekom gradnje. Trenutno DIN 1986-100 to dopušta pod određenim uvjetima.

Ostale pogodnosti koje donosi su:

  • viša opterećenja na pojedinim linijama (i razdjelnika) moguće
  • donjem gradijenta u pojedinim linijama potrebne
  • duže duljine pojedinih kabela su tehnički moguće
Savjeti Ukoliko - unatoč čišćenje sifona - opet Ako primijetite neugodne mirise iz odvoda, obratite se svom instalateru. To bi mogao biti problem ventilacije s odgovarajućim ozbiljnim posljedicama.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar