Sifonului: tipuri și versiuni dintr-o ochire

Carcasă Sifonul după cum știm în din baie, este doar una dintre posibilele tipuri de capcane. Ce alte forme și modele sunt disponibile, iar în cazul în care diferite capcane în formă sunt folosite peste tot, a verifica afară acest post.

sarcini sifonului

un sifon este întotdeauna un principiu capcană. Este necesar, ci pentru că a avut loc în canal în canale colectoare procese putrezite care produc mirosuri neplăcute deosebit.

Deoarece canalul și sistemul de canalizare este conectat în mod continuu peste tuburi deschise cu un sistem de prelucrare a unei chiuvete sau chiuveta, aceste malodors s-ar ridica deasupra tuburilor și răspândit în cameră. Pentru a preveni acest lucru, există un sifon.

funcționare Principiul de funcționare al unui sifon este relativ simplu: sejururi de apă într-o formațiune specială a sifonului, astfel încât sunt gazele să nu poată pătrunde în sus. Acest nivel al apei se numește "apă de barieră".

Înălțimea apei de etanșare este specificată prin standarde (DIN 1986). Pentru scurgerile sanitare de 50 mm sunt cerute acolo. Apa din conducta de canalizare necesită astfel o anumită presiune minimă pentru a depăși sifonul.

construcții

Binecunoscutul de tip chiuveta ca cot de țeavă în formă de U, de asemenea, Röhrensiphon se numește. Dar există și alte specii.

proiectareutilizare
FlaschensiphonLa adâncimi disponibile foarte reduse de montare, cum ar fi căzi de duș
închidere șicanenu se utiliza în băi, cu excepția pisoare ca uleiul de sifonare
Glockensiphonvanatoare

Flaschensiphon

Conducta de scurgere conduce în acest sifon într-un „cupă“ cu fluid barieră din care conduce conductele de canalizare orizontal.

închidere șicane

Sifonul este aici scufundat în apă, obstacol umplut cu lichid. Acest principiu se aplică și în alte domenii ale tehnologiei. Un așa numit pisoar fără apă are un sifon de ulei special conceput.

Sifon Bell

Sifonul clopotului este un pic mai complicat. Fluidul de barieră este aici sub un clopot, presiunea aerului împiedică creșterea lichidului. vin capace de gaz

Tips & Tricks - De asemenea, în multe alte domenii - în conformitate cu același principiu de proiectare. Cele mai multe sunt simple construcții bazate pe principiul sifoanelor.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul