Roll pleister voor binnen

Roll gips voor het interieur heeft een aantal voordelen: het is snel en problemos ook om zichzelf te verwerken, dan kan worden gepersonaliseerd, en vormen, in tegenstelling tot de tanden met de troffel door gebruik te maken van de rol die reeds vanaf het begin interessante structuur.

Roll gips voor het interieur: de snelle, zelfgemaakte oplossing

Aangezien er geen speciale vaardigheden vereist is voor de toepassing van het rollend gips, en in tegenstelling tot de tanden met de troffel oefening is niet echt nodig hier, de rollende gips is ook geschikt als een goede manier, het interieur muren zelf snel en zuiver gips. De structuur van de rol van een lichte structuur, die vaak visueel aantrekkelijk dan volledig gladde wanden kunnen ontstaat ook op de wand alleen door de toepassing van de pleister. Bijkomend structureren met structuur sponsen, borstels of oppervlakte structuur rol wordt vervolgens ook op rollen gips. De reiniging zelf kan worden gekleurd met overeenkomstige kleurstoffen - een volgende slag is te roller reiniging mogelijk, maar in sommige gevallen niet noodzakelijk, vooral als pleisters worden gebruikt kunsthars. Waar het om gaat in het bijzonder een bijzonder goed ademend vermogen van de gebouwen, maar je moet blijven vertrouwen op minerale pleisters, hier is een voorafgaande raadpleging gevoel in ieder geval.

Op welke oppervlakken kan rolpleister worden gebruikt?

in principe op vrijwel elk oppervlak - dat te sterk zuigende ondergronden vooraf primer ten minste eenmaal zat lage basisvereiste. In krijten en sterk zuigende ondergronden kan ook zelf pleit voor een tweede laag op te lossen de grond echt goed. Door toepassing van de pleister kan alleen worden gestart als de diepe bodem volledig droog. Voor behang, zijn er de zogenaamde bubble-test: Druk op een vochtige spons voor ongeveer tien tot twintig seconden op het behang. Als ze begint te belletjes, is het niet geschikt als basis, en moet ook eventueel worden verwijderd, bestaande lijmresten. Als de achtergrond niet werkt, kunt u de rolborstel rechtstreeks erop aanbrengen.

Deel met vrienden

Laat je reactie achter