Diverse

Hageutvikling 2014 - Skjønnhet og overbærenhet

Hageutvikling 2014 - Skjønnhet og overbærenhet

Våren er den kreative sesongen. Det er den tiden da alle hagenes eier og frilufts elsker skyver åpne dører og vinduer og kaster sin nyoppvåste energi inn i utformingen av den andre stuen. Nå skal rammene opprettes for de vakreste timene på året, når familien sitter sammen på myke kvelder og nyter naturens skjønnhet.

Eiendomsmarkedet i 2016 - hva er i endring, og hva trender er allerede klart

Eiendomsmarkedet i 2016 - hva er i endring, og hva trender er allerede klart

Også i 2016 er fortsatt en verdifull eiendom investering kjøretøy, med noen byer har i denne forbindelse er fortsatt i ledelsen. I dag er leiligheter i Berlin mest ettertraktede, men tilbudet er nå mer eller mindre utmattet, slik at mulighetene for en investering er tilsvarende knappe. Etter en stund følger Hamburg (13 prosent) og Frankfurt (12 prosent).

Blower Door Test: Hvor lufttett er et hus?

Blower Door Test: Hvor lufttett er et hus?

Blower Door Test er en differensialtrykksmålemetode som gir informasjon om hvordan lufttett en bygning er. Testen gjør det mulig å bestemme luftkursen inne i bygningen og oppdage lekkasjer i bygningskuvertet. En blåserdørstest bidrar til å optimalisere energieffektiviteten til ditt hjem. Samtidig blir årsakene til at etterfølgende skade på byggestrukturen elimineres under byggeprosessen.

Effektive insekt vernetiltak for hele huset

Effektive insekt vernetiltak for hele huset

En koselig sommerkveld og balkong eller terrasse, muligens en fin BBQ runde eller bare sitte ned i familien. Dette er drømmen til mange eiere av en terrasse eller en balkong. Dessverre er virkeligheten ofte annerledes. Ikke bare folk er glade for kjøttet friskt fra grillen, brusen eller en jordbærkake.

Place of Remembrance: Prisene for moderne gravsteiner

Place of Remembrance: Prisene for moderne gravsteiner

som noensinne har gått forsiktig over en kirkegård, vil det har lenge visst: grav stein er ikke det samme grav stein: fra det enkle, til grei versjon utdype plakk og mer. Hvilke priser er vanlige? Prisfaktorer for gravsteiner Stenkvalitet bestemmer prisen Gravestonprisen avhenger også av steinkvaliteten.

Briller spray - billige lanterner tinker

Briller spray - billige lanterner tinker

lanterner kan delvis være ganske dyre, men de ser ut til å ligne alle noe. De mest kjøpte lanternene er ikke egentlig individuelle. Her viser vi deg en veldig gunstig variant, hvordan du kan produsere svært personlige individuelle lanterner. Alt du trenger er noen tomme briller og litt spraymaling. trinnvise briller spraymaling spray tomme glass (tykkvegget) telys sjablong blonder bånd bånd vaskeklut 1.

Slå ned arv - det er kostnaden

Slå ned arv - det er kostnaden

Selv om kostnaden ved å utsette en arv ikke er veldig høy, må den alltid bli notert eller nedskrevet til saksøken. Arvingen selv må betale. Avfallsarv - men raskt Selv om du ønsker å godta en ganske liten arv av følelsesmessige årsaker, bør du fortsatt sjekke om bunnlinjen ikke bare er ansvar. Til slutt må den dyre begravelsen samt leien for de neste tre månedene fortsatt betales fra boet.

Span

Span

Det trenger ikke å bli renovert i stor skala og dyre kjøp er ikke nødvendig for å forvandle en leilighet. Noen gode ideer og litt tid vil være nok til å nyte en ny levende opplevelse snart.

Bygg plugghyllen selv - er det verdt det?

Bygg plugghyllen selv - er det verdt det?

Plug-in hyller er et populært lagringsalternativ for kjellere og oppbevaringsrom og til tider for garasjen. Den høye bærende kapasiteten, spesielt av metallhyller og de justerbare hyllene, gjør dem allsidige. Enten det er verdt å bygge en plug-in hylle selv, og hva du trenger for det, les her. prisfordel i DIY ser på jernvareforretninger til - eller til og med i de svenske møbelforretninger - du finner boltless hyller i mange forskjellige versjoner til en moderat pris.