Par detektor pokreta

Detektori pokreta imaju određeni raspon. Ako je područje veće od raspona postojećeg detektora pokreta, također možete spojiti dva detektora zajedno. U tu svrhu, detektori pokreta jednostavno se povezuju u seriju.

Raspon detektora pokreta

Detektori pokreta imaju samo određeni raspon, koji ovisi o modelu. Ovisno o modelu, možda ćete moći podesiti osjetljivost detektora pokreta da biste optimalno mogli koristiti ovaj raspon. Ali ne uvijek je to dovoljno:

  • suprotne površine koje će se pratiti
  • različitih područja kao što su kolovoz i vrt
  • par ukupni širok nadzor polje

s velikim prostorom za samo dva detektora zajedno ste

to ne postoje dvije različite detektore pokreta, svaki sa svojim vlastitim svjetlom instalirati. Barem instalacija drugog svjetla možete se spasiti. Ali možete međusobno spojiti dva detektora kretanja.

shematski dijagram za spajanje gibanja

Sljedeći izjavu za spajanje dva gibanja predstavlja nikakve upute za montažu. Umjesto toga, on služi da bi bolje ilustrirao, da se može povezati jedni s drugima kao detektora pokreta. Budući da samo kvalificirane osobe trebaju raditi na električnim vodovima. Imajte na umu da sljedeće boje kabela ne moraju nužno odgovarati, posebno za starije zgrade!

Raspored redaka

Prije svega osigurač mora biti uklonjen. Onda morate biti sigurni da nema energije.

Napajanje

Prvo pokreta obaviti tri linije:

  • L, faze, smeđe ili crne
  • N, neutralan ili neutralni, plava
  • PE, PE, žuto-zelena

veze na prijedlog

Na detektori pokreta četiri različite linije: ali

  • L ili L1 faze, najčešće crne (može biti smeđa
  • N, neutralan, plava
  • PE, PE, zeleno-žute
  • L2 ili „izlaz” ili „odlazne strelicu”, obično smeđa (ali također može biti crno)

veze Zemlja

Prvo, spojite ulazne zaštitni vodič preko višestrukih terminal s PE po prijedlogu. Zatim izvucite drugi kabel koji čep i na multi-terminal, zaštitnog vodiča na PE drugog pokreta. Ili također postaviti višestruke terminal ovdje ili nastavite povlačiti zaštitni vodič do PE-a potrošača, ova instalacija kabela je dovršena

Nakon toga, napajanje N (neutralno) povezano je s višestrukim terminalom s N prvog detektora kretanja, a zatim preko drugog kabela od terminala koji ide na terminal N drugog detektora. Zatim se nastavlja putem višestrukog terminala na N od potrošača (svjetiljka). Ova je instalacija također potpuna.

Priključak L ili L1

Sada se napajanje L spaja na L ili L1. Pomoću višestrukog priključka povucite kabel preko L ili L1 drugog detektora. Ta je veza sada dovršena.

L2 ili „izlaz” za potrošača

s dodatnih linija L2 odmah ili „izlaz” prve detektora s više spona na L2 ili „izlaz” drugog detektora stegnuta. Zatim se još jedan kabel učvrsti u višestrukom terminalu i dovodi do L potrošača (svjetiljka).

Savjeti i trikovi Također možete instalirati detektor tako da se može prebaciti. Kako prebaciti detektor pokreta, ovdje smo sažeti za vas.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar