Trăi

Construiți

Construiți

Avantajele placării cu aluminiu Profile de potrivire Mulți producători de profile din aluminiu pentru placări de ferestre oferă, de asemenea, profile personalizate. Acest lucru este deosebit de important pentru ferestre în afara dimensiunilor obișnuite ale ferestrelor. Cu toate acestea, costul personalizării este mult mai mare decât în ​​cazul panourilor standard.

Clădire

Clădire

Asigurați-vă că nota de tip glazura desprinzându de protecție cadru împotriva prafului abraziv tip de glazură desprinzându din cadrul Puteti picta chiar si ferestre din lemn în timp ce acestea sunt în cadru, dar acest lucru nu este recomandat. de o parte, nu realizează întotdeauna toate părțile ferestrei, în plus, rezultatul meci este în cele mai multe cazuri, nu va cu adevărat perfectă.

De fotografiere în sine - asa ca merge

De fotografiere în sine - asa ca merge

constructii Dacă permite apariția casei, obloane poate fi o apreciere semnificativă a fațadei și să-și îndeplinească funcțiile de protecție importante. Cum se construiește cu un pic de pricepere, ceea ce aveți nevoie și cum se procedează pas cu pas este explicat în acest ghid. Considerații preliminare Cum să fixați obloanele Care lemn ar trebui să fie utilizat?

Tratamentul chimic al apei - ce se face?

Tratamentul chimic al apei - ce se face?

Diferite procese de tratare a apei În cazul apelor de evacuare bune, adesea este necesară numai ajustarea parametrilor de apă (valoarea pH-ului și valori de control tehnice similare).

Clorul în apa de băut - există un pericol pentru sănătate?

Clorul în apa de băut - există un pericol pentru sănătate?

Clorul este o substanță care reacționează cu țesuturile animale și de plante. Cât de periculos este clorul în apa de băut, unde și cum este folosit și cât de apă clorinată afectează corpul uman este, prin urmare, explicată în detaliu aici. Clorurarea pentru sterilizare Sistemele de osmoză inversă au la rândul lor dezavantaje proprii.

Germeni coliformi în apa de băut - ce înseamnă asta?

Germeni coliformi în apa de băut - ce înseamnă asta?

Coliformele sunt un grup de bacterii care servește drept indicator de igienă pentru apa potabilă. Ce germeni aparțin acestui grup, care valori limită se aplică în apa de băut și care este pericolul bacteriilor coliforme este explicat în acest articol. Denumirea Diareea călătorului așa-numita (răzbunarea lui Montezuma) este aproape întotdeauna declanșată de apa potabilă contaminată cu bacterii coliforme.

Apă deionizată - ce este?

Apă deionizată - ce este?

În legătură cu apa potabilă și sănătatea, termenul de "apă deionizată" continuă să crească. Care este exact ceea ce au proprietățile de apă deionizată și dacă este sănătoasă sau dăunătoare pentru sănătate este, prin urmare, explicat aici. Importanța deionizării Ca apa distilată, apa deionizată nu este în nici un caz un "curățitor" pentru corpul uman - ci numai pentru domeniul tehnic.

Compoziția apei potabile - ceea ce este de fapt în apa de băut?

Compoziția apei potabile - ceea ce este de fapt în apa de băut?

constructii Ora și din nou, există o confuzie cu privire la care substanțele sunt de fapt conținute în apa potabilă, care poate fi în ea, și ce nu, și ceea ce ar trebui să fie în ea. Prin urmare, acest articol luminează în detaliu problema ingredientelor din apa noastră de băut. compoziție diferită de apă poluanți , cum ar fi metalele grele ar trebui în mod natural cantitatea în apă doar în mică.

Dezinfecția apei potabile - acesta este cel mai ușor mod de a face acest lucru

Dezinfecția apei potabile - acesta este cel mai ușor mod de a face acest lucru

Dacă apa potabilă este germinată probabil sau relativ fiabil, ea trebuie dezinfectată. Există diferite metode pentru acest lucru. Ce este posibil și ce avantaje și dezavantaje ale metodelor individuale au fost explicate aici. Metoda clasică Dezinfecția UV este o metodă foarte simplă, eficientă din punct de vedere al costurilor și chiar portabilă pentru a scăpa în mod credibil de apă din toate microorganismele, bacteriile, virușii și sporii.

Investigarea apei potabile - care anchetă este obligatorie pentru care

Investigarea apei potabile - care anchetă este obligatorie pentru care

În urma unei reorganizări legale, anumiți proprietari de case sunt acum obligați să efectueze controale regulate asupra apei potabile. Cine efectuează auditul, cum să efectueze auditul și ce anume este auditat explică în detaliu acest post. Risc Legionella În funcție de numărul de probe, costurile pentru un test de laborator pentru Legionella se ridică la aproximativ 200 de euro, deoarece procedura de detectare este foarte consumatoare de timp datorită incubării necesare a eșantionului în incuba