Koliko košta prefabricirani podrum?

Izgradnja Razni dobavljači za gotovog podrumu imaju svoje fiksne cjenike, ali povećanje posebne zahtjeve i teške uvjete u tlu na troškove. Mi vam dajemo određene brojeve kao vodič.

Želite li kompletni podrum?

Imate izbor: Ako se odluče za potpuni podrum, troškovi izgradnje će naravno biti na vrhu. Kao alternativa, postoji ekspanzijski podrum ili Mitbaukeller.

Posljednje dvije varijante zahtijevaju aktivnu radnu snagu, tako da možete uštedjeti neke troškove. Naravno, morate uzeti u obzir materijalne troškove.

Napomena regionalne razlike u cijenama u plaće građevinskih radnika! Također imajte na umu da iskopavanje na stjenovitom terenu ili na plovnom putu može biti skupo.

Što podrum sadrži? Standardne vrijednosti za standardni model

  • Troškovi iskopa 80 m² s dobrim uvjetima tla: oko 4.000 EUR.
  • kompletan podrum 80 kvadrata: 30.000 EUR
  • kompletan podrum 120 kvadratnih metara: 40.000 EUR
  • starenja podrum 80 četvornih metara: 25.000 EUR
  • starenja podrum 120 kvadratnih metara: 35.000 EUR
  • Mitbaukeller 80 četvornih metara: 18.000 EUR
  • Mitbaukeller 120 četvornih metara: 25.000 EUR

Cijena primjer za potpuni gotovog podrum

na parceli s čvrstom tlu bez većih kamenja i bez vode arterije stvara obiteljsku kuću sa 120 četvornih metara površine. Klijent odluči za potpuni podrum u montažnoj konstrukciji.

trošak Pregled
cijena prvo iskopa
6550 eura 2 120 metara kvadratnih završio podrum
39.850 46.400 EUR Ukupno

napraviti usporedni Townhouses to isplati!

U troškovno intenzivnom projektu poput izgradnje gotovog podruma svakako vrijedi usporediti cijene. Pošaljite nam nekoliko ponuda, ali i pregledajte cjenike na internetu. Gdje dobivate najbolju izvedbu po najnižoj cijeni?

Savjeti i trikovi Jeste li ikada smatrali djelomičnim podrumom? Ako se ograničite na najmanju moguću mjeru, možete smanjiti svoje troškove. Stroj za pranje rublja i centralno grijanje ne trebaju puno prostora, možda postoji mala spremišta.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar