Hoeveel kost een massaal prefab huis?

Wat een antithese lijkt, is nu een zeer populaire constructie: de bouw van een geprefabriceerd huis met solide materialen. In dit artikel zullen we de voordelen van de "enorme" prefab uitleggen en wat het kost.

Wat zijn de voordelen van massieve materialen?

Wat zijn de kosten van enorme stoffen in het geprefabriceerde huis?

Over het algemeen bevatten de standaardmodellen van de fabrikanten geen massieve materialen; hun gebruik is meestal onder individuele overeenkomst met de geprefabriceerde huisleverancier. Duidelijk dat voor deze "luxe" toeslagen verschuldigd zijn. Als u uw gehele buitenmuur wilt versterken, wat onmisbaar is voor merkbare isolatie, beginnen de prijzen bij ongeveer 10.000 euro. Afhankelijk van het huis, maar deze kunnen ook aanzienlijk duurder zijn.

Houd bij het plannen van uw geprefabriceerde woning een kostenraming om latere verrassingen te voorkomen. Uiteraard kan niet alleen de buitenmuur, maar ook het plafond op de bovenste verdieping of het dak worden versterkt om een ​​aanzienlijke verbetering van de isolatie te bereiken.

voorbeeldberekening

Om je de totale kosten van een afgewerkt huis, maar vooral om het effect van een dergelijke prijsstelling winst te illustreren, lopen we hieronder een voorbeeld van een kostenbesparing. Het is een kant-en-klare eengezinswoning met een vloeroppervlak van 120 vierkante meter, de bijbehorende woning is 600 vierkante meter.

kostenoverzichtprijs
1. grond 600 vierkante meter, opende45000 EUR
2. Vrijstaande woning van 120 vierkante meter, turnkey200.000 EUR
derde buitenruimte (terras, tuin, etc.)15000 EUR
4. formaliteiten (eigendomsbewijzen, notaris etc. )10000 EUR
5. versterking van de buitenmuur door concrete15000 EUR
algehele285.000 EUR

Hoewel dit voorbeeld van de werkelijkheid is een beetje te vaag, maar het toont aan dat de prijseffecten van een versterking van uw prefab woningen zijn relatief laag, want maar een permanent betere isolatie van geluid en warmte. Om geld te besparen, helpt alleen een prijsvergelijking van verschillende aanbieders en huizen.

Tips & Trucs Informeer uzelf over verschillende materialen, de respectieve kosten en vooral hun isolerende werking voor uw prefab huis. Soms zijn klassieke materialen zoals beton effectiever dan nieuwe stoffen die verkopers verkopen als 'wonderproducten'.
Deel met vrienden

Laat je reactie achter