Hoeveel kost een voltooide kelder? Prijslijst voor snelle oriëntatie

Build prijslijsten voor afgewerkte kelder zijn over het algemeen gebaseerd op het gewenste vierkante meters, de prijzen zijn voor de meeste providers in een bepaald frame. Met behulp van een dergelijke lijst kunt u vooraf uw geschatte kosten bepalen.

Je moet op de kostenraming letten!

De kosten voor de opgraving zijn variabel, voor een normale gezinswoning kunnen ze een goede landkwaliteit hebben van ongeveer 4000 tot 5000 EUR.

Rotsachtige grond vereist vaak het gebruik van explosieven, terwijl een waterader op het terrein eerst moet worden afgetapt. Dit kan leiden tot aanzienlijke extra kosten.

Prijslijsten zijn meestal geldig voor geprefabriceerde kelders in standaardhoogtes, die ongeveer tussen 2,25 m en 2,40 m liggen. Als je een hogere kelder wilt, betaal je een premie.

Bereken regionale prijsschommelingen en natuurlijk de prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders. Onze prijstabel geeft alleen richtwaarden voor de eerste oriëntatie.

De prijzen voor afgewerkte kelder

  • afgewerkte kelder 80 vierkante meter, volledige versie: 30.000 EUR
  • afgewerkte kelder 80 m², Extended versie: 25,000 EUR
  • afgewerkte kelder 80 m², Mitbauversion: 18.000 EUR
  • afgewerkte kelder van 120 vierkante meter, de volledige versie: 40.000 EUR
  • afgewerkte kelder 120 m², lange versie : 34.000 EUR
  • afgewerkte kelder 120 m², Mitbauversion: 25,000 EUR

prijs voorbeeld van een afgewerkte kelder

Ons voorbeeld project is de 120 vierkante meter afgewerkt kelder van een eengezinswoning. De kelder heeft een standaard hoogte, de grond is gemakkelijk te bewerken.

kostenoverzicht
eerst kuil gegraven
5.000 EUR 2. Volledige kelder
40.000 EUR 45.000 EUR Totaal

Gedetailleerde prijsvergelijking!

Bekijk prijslijsten van verschillende aanbieders en vergelijk ze precies. Besteed extra aandacht aan extra items die deel uitmaken van andere aanbiedingen in de prijs. Een gedetailleerde prijsvergelijking bespaart zoveel euro's!

Tips & Tricks Heeft u al een mogelijke gedeeltelijke kelder overwogen? Een gedeeltelijke kelderruimte bespaart kosten en is afgestemd op de grootte en distributie, precies afgestemd op de behoeften van de klant. Dus ontvang verwarming, wasmachine en droger voor een redelijke prijs.
Deel met vrienden

Laat je reactie achter