Ce face un incalzitor de stocare noapte electrică?

energie O acumulare de căldură de noapte electrică nu este considerată ca fiind cea mai ieftină metodă, ține de cald o casă. Cu toate acestea, costul este relativ scăzut - și în conformitate cu anumite reguli, utilizatorul poate salva cu siguranta de putere.

electrică de încălzire de stocare noapte: costuri și fapte

În multe clădiri vechi un încălzitor de stocare de noapte a fost instalat pentru a înlocui soba, apoi de obicei cărbune. Încălzirea invitat la rata de noapte mai ieftin, iar apoi dona căldura din timpul zilei.

Asta, cu toate acestea, în comparație cu clădirile noi au o izolație termică slabă, clădirea veche, este de conducere costul energiei electrice pentru încălzitoare electrice cu acumulare în aer. Echipamentele vechi, de asemenea, sunt, de obicei supradimensionate si au o tehnologie învechită.

A costurilor de încălzire moderne de depozitare electrice - în comparație cu alte tipuri de încălzire - mici pentru a cumpăra, eu pot instala rapid și necesită puțină întreținere. izolație eficientă este vitală pentru economia acestei încălzire.

Jurnal de încălzire atunci când furnizorul de energie electrică pentru tariful de noapte ieftine. În zilele foarte reci, există uneori momente suplimentare de încărcare pe zi, chiar și că ar trebui să discute cu furnizorul actual.

costul de încălzire moderne de stocare electrică folosind exemplul

Într-un apartament bine izolat 100-pătrat-picior de un încălzitor de depozitare moderne este de a fi instalat. Pentru a încălzi zona de living sunt aproximativ 120 W necesari pe metru pătrat pe an.

pentru încălzire depozitare noapte

Salvați cu o încărcare automată a costurilor de control al energiei electrice. Această tehnică suplimentară asigură faptul că numai la fel de mult de căldură în cuptor este stocată în funcție de necesități. Un senzor de temperatură exterioară asigură un control precis. Echipamente vechi pot fi modernizate.

Asigurați-vă întotdeauna că grila de ventilație a încălzitorului nu este livrat, astfel încât sistemul de încălzire poate funcționa în mod eficient. Aerisiți regulat de puternic pentru a reduce umiditatea din casa. Dacă te duci la muncă în timpul zilei, apoi se linisteste termostatul la aproximativ 16 de grade.

Tips & TricksUm pentru a reduce consumul de energie și mai mult, ar trebui să evite trecerea frecventă și oprirea ventilatorului. Conducta de aer trebuie să fie curățate în mod regulat!
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul

de ansamblu asupra costurilor de preț
preț prima achiziție a echipamentelor2600 EUR
2. Costuri de instalare800 EUR
3. Energie electricăaproximativ 1.800 de euro pe an sfaturi de economisire