Cum se construiește o casă prefabricată?

Sunteți interesat într-o casă prefabricate, dar încă mai au unele întrebări pe această temă? Din ce materiale se compune? Cum merge procesul de producție și construcție? Răspunsurile la acest subiect interesant și cum arată cu totul calitatea, veți învăța în următorul articol.

Pot calitatea chiar concura cu case "normale"?

Deci, vedeți că casele prefabricate sunt de înaltă calitate datorită muncii profesionale și calității bune a materialului. Dar ce materiale sunt și ce înseamnă "munca profesională"?

Materialele

Cel mai important material de construcție în case prefabricate este lemnul. Formează construcția peretelui portant și asigură stabilitatea, deoarece se utilizează în cea mai mare parte lemn de esență moale solidă. Dar, spre deosebire de o "cabană de lemn", are loc o tăiere precisă, frezarea și forarea. Ca regulă, este permisă o toleranță dimensională de numai un milimetru. În plus, o etichetare exactă este făcută pentru a evita greșelile în construcție.

Zidurile caselor prefabricate devin tot mai stabile. Cunoscute decenii în urmă ca parțial inferioare, astăzi sunt construcții masive și durabile. Ele pot fi făcute din beton ușor sau cărămidă și pot debloca din punct de vedere calitativ o casă solidă. Turnarea cu beton este, de asemenea, populară pentru a crește în continuare stabilitatea la șantier.

Producția de piese individuale

Dar de ce sunt părțile de case prefabricate atât de precis fabricate și durabile de-a lungul deceniilor? Deoarece procesul de dezvoltare se realizează profesional și precis din primul pas. Dar cum se întâmplă acest lucru?

  • În primul rând, toate componentele casei sunt construite pe calculator folosind software-ul CAD.
  • Acum, panoul este tăiat pentru pereții casei mai târziu, folosind modele de calculatoare și ferăstrău precis. Grinzile din lemn sunt apoi tăiate complet automat.
  • După ce a fost așezată structura și plăcile tăiate au fost fixate pe ea, cavitățile pentru comutatoare și prize sunt frezate.
  • Se aplică izolația.
  • Ferestrele, pragurile exterioare și jaluzelele sunt montate precis.
  • Pentru protecție, se aplică un strat de bază minerală.
  • Această prefabricare are puterea că există mult mai puține probleme cu construcția casei decât cu case solide. În plus, construcția poate fi finalizată în câteva zile.

Sfaturi și trucuri Dacă aveți de gând să construiți o casă prefabricată sau sunteți interesat de ea, trebuie doar să vă uitați la structura unui alt exemplu. Contactați o companie de case prefabricate pentru aceasta, cu siguranță vă vor ajuta.

La ce ar trebui să ai grijă?

Din păcate, există încă "oaie neagră" printre companiile prefabricate case casa. Dacă alegeți variante ieftine, în caz de îndoială, nu este dată nici longevitatea, nici viața confortabilă. Pentru că aici este salvată în toate colțurile: pereții mai subțiri, manopera mai slabă și puține izolații pot fi rezultatul.

Pentru a evita astfel de "experiențe", ar trebui să vă informați în prealabil despre furnizor, de exemplu pe Internet. Oricine este bine cotat și poartă sigiliul aprobării BDF (Asociația germană pentru construcții prefabricate) acordă o mare importanță calității în muncă și materiale.

Acest lucru nu înseamnă că cel mai scump furnizor de este automat cel mai bun: compania prefabricat în gama de preț mediu pentru a oferi de la volum mare nu numai o alegere excelentă, dar, de asemenea, materiale de înaltă calitate. Sute sau mii de case construite mărturisesc o mare experiență și un proces de producție aproape perfect repetat.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul