Kakav je izgled interijera montažne kuće?

Bodyshell stoji, ali sve do kretanja u još uvijek postoji nešto bitno: Interijer. U ovom članku objasnit ćemo što zapravo znači u montažnoj kući i kako stvarno možete uštedjeti troškove u uređenju interijera, od električnih instalacija do zidnih obloga.

ključ u ruke ili proširenje kuće?

No, ako odlučite otići s kućom za proširenje, dolazi vam više posla nego samo tapetiranje na vrhu pločica: rad se kreće od instalacije svih cijevi do stubišta do grijanja i sanitarnih radova.

Planiranje

Ako se odlučite za razvojnu kuću, planiranje interijera neće biti preuzet od montažne kuće. Stoga biste trebali razmisliti o korištenju dizajna interijera koji će vas savjetovati o nabavi materijala, instalacijskom nalogu i naravno o tome što se događa.

Postupak interijera

Interijeri se odvijaju s montažnom kućom obično točno kao kod drugih tipova kuća. Prvo, izolacija potkrovlja izvodi se iznutra, budući da će kasnije biti teško pristupiti. Naknadna montaža zidova, njihova gipsana obloga i potreban električni rad izveden samo u potkrovlju.

Nakon što je to učinjeno, prozori svih etaža su montirani. Slijedi električna i sanitarna gruba montaža, nakon čega slijedi žbukanje na zidovima. Po želji, sada možete instalirati dodatno podno grijanje, a zatim i solarne ploče.

Kako bi se osiguralo čvrste podloge kasnije, estrih mora biti postavljen i osušen. Sada moguće završno sastavljanje sanitarne opreme slijedi ugradnju toplinske pumpe. Nakon ovog "osnovnog rada" sada se spaja, kućni slikar i električar može završiti svoj posao.

Savjeti i trikoviAko, na primjer, možete "pravedan" bojati ili crijepiti, dogovoriti kompromis s vašim prefab tvrtkom kako biste napravili teži posao. Čak i samim slikanjem ili tapetiranjem možete uštedjeti mnogo novca.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar