Hvor holdbare er præfabrikerede huse?

Når du bygger et hus, er det normalt et køb for livet. Derfor opstår spørgsmålet ofte: at opbygge et "normalt" hus for evigheden eller et billigt præfabrikeret hus? Vi vil vise dig, hvor godt kvalitet kan kombineres med præfabrikerede huse og hvilken levetid denne byggemetode kan opnå. Fert Har præfabrikerede huse virkelig en kortere levetid?

Ved nærmere undersøgelse af konstruktionen kan en påstået "underlegenhed" af præfabrikerede huse ikke forklares enten: væggene, lofterne og alt isoleringsmateriale er fastgjort på en robust trærammekonstruktion. Omgivet af en stabil ydervæg er dette design ikke kun stabilt, men med god håndværk og installation også meget holdbar.

Hvad med kvaliteten? For at opnå lang levetid skal selvfølgelig kvaliteten være rigtig. Dette kan endda være bedre i præfabrikeret husbyggeri end i fast konstruktion: Produktionen i fabrikken kører næsten perfekt styrbar, mens den permanente forvitring på byggepladsen også kan beskadige materialets kvalitet.

Da samlingen kun tager nogle dage på byggepladsen, udsættes materialet for næsten ingen miljøpåvirkning, indtil den findes i sin færdige form. Der er også strenge retningslinjer for materiale og konstruktion. Disse er specificeret og kontrolleret ikke kun af fabrikanten selv men også af sammenslutninger som GDF (Gütegemeinschaft Deutscher Fertigbau).

Som du kan se, øger det industrielle design af præfabrikerede huse og samarbejde mellem virksomheder og foreninger kvaliteten af ​​dit hjem og kan endda være højere i kvalitet end solide bygninger.

Og videresalgsværdien?

Et af de største problemer med præfabrikerede huse er den ubegrundede lavere videresalgsværdi i forhold til solide huse. Så du får i gennemsnit ti procent mindre penge efter 40 år. Men hvorfor er det? Disse antagelser er formodentlig baseret på mindre holdbarhed i politikerne fra 1960'erne og 70'erne, hvor disse rabatter stadig var berettiget.

Desuden understøttes dagens præfabrikerede konstruktion af så mange "forstærkninger" som beton eller mursten, at den kommer tæt på den solide konstruktion. Dette styrker nonsens af lav videresalgsværdi.

Bottom line, dette er en af ​​de største ulemper ved det præfabrikerede hus. Når du for eksempel flytter af professionelle grunde, er du bedre med et massivt hus: Omdømmet af "huset til evighed" giver dig i dette tilfælde et par tusind euro mere.

Tips og tricks Hvis du planlægger at flytte, lej dit gamle præfabrikerede hus. I stedet for at leve med tees opbygger du sådan en sikker indtægtskilde.

Oversigt

Følgende afsnit giver dig et overblik over alle aspekter af lang levetid i et præfabrikeret hus.

Den stabile, godt konstruerede konstruktion af det præfabrikerede hus sikrer levetid.

Den industrielle produktion og den hurtige konstruktion sikrer den eksisterende kvalitet; komponenterne er ikke udsat for vejret.

  • Kun den ubegrundede lavere videresalgsværdi viser sig at være en ulempe ved præfabrikeret konstruktion.
  • I modsætning til den populære tro tilbyder præfabrikerede huse derfor et højt levetid og kvalitet. Begge varierer imidlertid fra leverandør til udbyder: Informer dig selv om den respektive præfabrikerede husproducent, ellers kan drømmen om eget hus hurtigt blive et mareridt.
Del med venner

Forlad din kommentar