Cum remediați daunele provocate de apă într-o casă prefabricată?

constructii Există diferite moduri în care pot apărea daune de apă: Dacă o inundație sau o țeavă de spargere - în orice caz, trebuie să știe ce să facă acum. În acest articol, vom explica modul de remediere a daunelor provocate de apă unei case prefabricate.

Structura rămâne

„sănătoase“ Pentru a repara daunele

Dar ei înșiși nu ar trebui să înceapă cu „repararea“ - expert al companiei dvs. de construcție prefabricate avea cu siguranță o experiență cu apă daune și cunosc structura casei tale. Deoarece: Pentru a remedia daunele provocate de apă, trebuie să se intervină structura casei. Numai atunci puteți vedea dacă și cum s-au făcut daune.

Apoi, renovarea poate începe: Placarea și materialele de izolare trebuie îndepărtate pentru a ajunge la lemn. Aceasta trebuie mai întâi curățată, deoarece cu siguranță nu a pătruns apă curată.

mai mult, dar ia procesul de uscare: A nu dura mai multe săptămâni pentru a finaliza, încălzitoarele de uscare sau altele ar trebui să fie sprijinite. Pentru a vă asigura că domina uscarea, un specialist ar trebui să efectueze o așa-numită măsurare a umidității lemnului; conținutul de umiditate al lemnului nu trebuie să depășească 18%.

Prezentare generală

Lista de mai jos rezumă informațiile privind daunele aduse apelor din nou împreună: apa

  • , practic, nici o amenințare pentru
  • lemn pentru a preveni mucegai trebuie să fie făcut experți în timp util uscarea
  • casei prefabricate trebuie să „pătrundă“ la
  • lemnului La sfârșitul în mod necesar ca procesul să efectueze verificări pentru a se asigura că totul este
uscat Sfaturi și trucuri de acțiune știi când are loc cea mai mică suspiciune de deteriorare a apei, în caz contrar mucegai dăunătoare este rezultatul.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul