Cum obțin formarea din canapea?

Mold este creat într-un mediu umed, astfel încât ar trebui să păstrați întotdeauna o canapea cât mai uscat posibil. Uneori, totuși, umezeala din peretele exterior răcit se deplasează direct în piesa de mobilier atunci când canapeaua este parcată prea aproape de ea. Chiar și curățenia prea umedă poate duce la mucegai! Odată ce dauna este acolo, nu este atât de ușor de reparație. Sch De aceea mucegaiul este o problemă reală în canapea

Petele mucegai pe care le puteți vedea sunt, din păcate, numai vârful aisbergului. Rețeaua bună de hife nu este adesea vizibilă cu ochiul liber, deci trebuie să presupuiți că ciuperca sa răspândit mai mult decât se anticipase.

În plus, mucegaiurile sunt extrem de dăunătoare pentru sănătate, sporii lor se acumulează în respirație și intră în plămâni. Prin urmare, este necesară eliminarea infestării fără reziduuri, ceea ce este destul de dificil.

Deci, poate vă puteți salva canapea

În primul rând, desigur, canapea trebuie să fie uscat, astfel încât ciuperca nu se poate răspândi mai departe. Dacă ciuperca sa distrus doar superficial, o puteți omorî cu izopropanol - cu condiția ca substanța dumneavoastră să tolereze acest lucru.

Puneți o protecție respiratorie și puneți-vă pe mănuși. Vorzugsweise De preferat puneți canapeaua în aer proaspăt.

  • Înlăturați toate zonele afectate cu o cârpă de izopropanol.
  • De preferat lăsați izopropanolul să se usuce la soare.
  • Atât alcoolul, cât și razele soarelui au un efect de ucidere asupra mucegaiului. Dacă într-adevăr reușiți să ajungeți la toate zonele afectate și după aceea păstrați cana uscată, probabil ați alungat ciuperca.
  • Downer: nu poți fi sigur!

Cu toate acestea, nu există nici o certitudine că canapeaua dvs. este într-adevăr fără mucegai: Sporii pot intra în încăperea fără să-l observați. În plus, existența foxingului rămâne.

Sfaturi și trucuriSunt doar pentru că nu puteți fi niciodată complet sigur că, în acest moment, recomandăm fie să eliminați o canapea turnată sau să înlocuiți complet tapițeria cu capacul. Numai atunci puteți fi siguri că ați învins ciuperca.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul