Hvordan kan du blæse en luftmadras uden en pumpe?

Det er ikke altid en luftpumpe, når det kommer til at opblæse en luftmadras. Inflation med munden er meget kedelig og forårsager ofte svimmelhed. Find ud af, hvilke alternative metoder der er tilgængelige for opblæsning af en luftmadras.

metoder til at puste en luftmadras

du har brug for en luftpumpe ikke nødvendigvis, når du ønsker at puste din luftmadras, selv om det er helt sikkert den hurtigste metode. Disse husholdningsapparater og midler vil hjælpe dig puste din luftmadras uden pumpe:

  • affaldssæk
  • hårtørrer
  • cykelpumpe
  • støvsuger

Med en affaldssæk, det luftmadras puste

Af de fire metoder, dette er helt sikkert den mest kedelige, men det er sjovt, og især når Du er camping, du vil næppe have en hårtørrer eller en støvsuger med dig.
Alt du behøver er en holdbar, lufttæt skraldespand og lidt tid. Så fortsæt som følger:

1. Fyld skraldespanden med luft

Sving søplaposen gennem luften, så den blæser op. Derefter lukkes åbningen og danner en rørlignende mund.

anden affaldssæk fix

Åbn ventilen på luftmadras og sætte rørlignende munding din affaldssæk til åbningen. Luk posen som lufttæt som muligt omkring ventilen og hold den der under hele processen. Alternativt kan du tape dem med tape eller tape, men du skal fjerne dem hele tiden.

3. Tøm skraldespanden

Tøm derefter luften i skraldespanden ved omhyggeligt at knæle på den. Lad ikke åbningen gå! Wieder 4. Gentag

Gentag processen, indtil luftmadrassen er fuld.

oppuste luftmadras med hårtørrer Ønsker at oppuste luftmadras i hjemmet eller i haven, det er en god metode. Alt du behøver er en hårtørrer med en cold-foehn mulighed og et stikkontakt til at tilslutte det. Hvis du har flere vedhæftede filer til din hårtørrer, skal du vælge den smaleste. Derefter skal håret tørres så tæt som muligt på ventilåbningen og tørre på højeste niveau. Luftmadrassen skal så langsomt fylde med luft. For at få et hurtigere resultat, kan du klæbe Föhnöffnung med malerens crepe til ventilen for at reducere tabet af luft.

Med en cykel pumpe til at puste luftmadras

fleste cykelpumper har flere essays og sikkert passer en af ​​dem på din luftmadras ventil. Hvis dette ikke er tilfældet, kan du forsøge at forsegle ventilen med en malers crepe, isolerende tape eller lignende. Auf Luft luftmadrassen med en støvsuger

En støvsuger kan bruges på forskellige måder til at fylde en luftmadras med luft. Når du blæser din luftmadras med en støvsuger, forklarer vi i detaljer og trin for trin i denne vejledning.

Tips & Tricks Hvis du har ingen af ​​disse hjælpeobjekter ved hånden, ikke har andet sædvanlige dig end oppuste luftmadras gennem munden. Sådan gør du dette og hvordan du forhindrer dig i at blive svimmel, forklares her.

Del med venner

Forlad din kommentar