Kako možete napuhati zračni madrac bez pumpe?

Nije uvijek pumpa za zrak kada je u pitanju napuhavanje zračnog madraca. Inflacija usta je vrlo dosadna i često uzrokuje vrtoglavicu. Saznajte niže koje alternativne metode su dostupne za napuhavanje zračnog madraca.

metode za napuhavanje zračni madrac

što je potrebno zrak pumpa ne nužno kada želite napuhati svoj zračni madrac, čak i ako je to svakako najbrži način. Ovi kućanski aparati i sredstva pomoći će vam da napuhati svoj zračni madrac bez pumpe:

  • smeće vrećicu
  • sušilo za kosu
  • pumpa za bicikl
  • usisavač

s vrećom za smeće, zrak madrac napuhati

od četiri metode, to je sigurno najviše zamoran, ali to je zabavno, a posebno kada Kampiranje, teško ćete imati sušilo za kosu ili usisivač s vama. Sve što trebate je izdržljiva, hermetička vreća za smeće i neko vrijeme. Zatim nastavite kako slijedi:
1. Napunite vrećicu za smeće zrakom

Swing vreću za smeće kroz zrak tako da se napuni. Zatim zatvorite otvor i oblikujte usta poput cijevi.

drugi smeće vrećicu popraviti

Otvorite ventil na zračni madrac i staviti u usta cijev poput torbe smeća na otvaranje. Zatvorite vrećicu što je moguće više zraka oko ventila i držite je tamo tijekom cijelog postupka. Alternativno, možete ih zalijepiti trakom ili vrpcom, ali ih morate ukloniti cijelo vrijeme.

3. Ispraznite vreću za smeće

Zatim ispraznite zrak u vreći za smeće pažljivo klečeći na njemu. Ne dopustite otvaranju! Wieder 4. Ponovite

Ponovite postupak dok se zračni madrac ne napuni.

napuhuju zračni madrac sa sušilom za kosu Želite napuhati zračni madrac kod kuće ili u vrtu, to je dobra metoda. Sve što trebate je sušilo za kosu s hladnom opremom za napajanje i priključkom za napajanje. Ako imate nekoliko privitaka za sušilo za kosu, odaberite najuži. Zatim stavite sušilo za kosu što je moguće bliže otvoru ventila i osušite na najvišoj razini. Zračni madrac treba polako ispuniti zrakom. Da biste dobili brži rezultat, možete staviti na Föhnöffnung trakom na ventilu kako bi se smanjio gubitak zraka.

Uz bicikl pumpe za napuhavanje zračnog madraca

Većina biciklističkih pumpe imaju nekoliko eseja i sigurno odgovara jedan od njih na svoj zrak madraca ventila. Ako to nije slučaj, možete pokušati zatvoriti ventil pomoću slikarskog krepe, izolacijske vrpce ili slično. Auf Napunite madrac za zrak s usisavačem

Usisavač se može koristiti na razne načine kako bi zračni madrac ispunio zrakom. Dok napunite zračni madrac pomoću čistača prašine, detaljno ćemo objasniti i korak po korak u ovom priručniku.

Savjeti i trikoviAko nemate nijednu od gore navedenih predmeta pri ruci, nemate izbora nego da biste zračiti madracom zrakom usta. Ovdje ćete objasniti kako to učiniti i kako vam spriječiti vrtoglavicu.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar