Bygning

Har låsene utvekslet: Vejledende priser

På maskinvarebutikken får du en enkel dørlås for lite penger, og prisene starter på rundt EUR 7. Også på loppemarkeder finnes det en rekke billige dørlåser på tilbud, som koster i gjennomsnitt mellom 10 og 20 EUR.

Hvis du verdsetter en lås som er så trygg å bryte som mulig, bør du ty til et produkt av høyere kvalitet. I prisklassen på rundt 60 til 90 EUR får du høy kvalitet merkevarelåser, som gir deg ekstra sikkerhet. Beauf Det er dyrt å leie en låsesmed for å erstatte låsen. Reisebyrået alene kan være 40 til 80 EUR. Hvis du installerer låsen din under normal arbeidstid, må du betale omtrent 150 EUR i gjennomsnitt.

Blant nøkkeltjenestene er det mange svarte sauer som krever ususible priser. Siden du sannsynligvis ikke har en nødsituasjon, bør du ta deg tid til å velge tjenesteleverandøren.

Velg et spesialistfirma som diskret annonserer seg og har et klart navn i firmanavnet. Få et tilbud via telefon og vitne.

Forsikringsinformasjon

Hvis du har mistet en hovednøkkel til et selskap, kan du medføre enorme kostnader som er godt over tusenvis. Alle sikkerhetslås må nå byttes ut og hver ansatt mottar en ny nøkkel.

Hvis du klarer en slik hovednøkkel, anbefales spesiell ansvarsforsikring som dekker kostnadene ved tapet. Utforsk din forsikringsrådgiver.

Kostnad eksempel for å erstatte en dørlås

En mann finner ikke lenger en av hans inngangsdør og ønsker å bytte lås av sikkerhetsmessige grunner. Han oppfordrer en lokal, anerkjent låsesmed.

kostnadsoversikt

pris

1. Driving40 EUR
2. Castle erstatte100 EUR
3. høy kvalitet låsesylinderen85 EUR
samlet225 EUR
slottet utveksling selv og kutte kostnaderslottet kan også utveksle uten store anstrengelser selv og spare mye penger hvis du har minst en nøkkel.

Skru den lange skruen helt på dørlåsen helt, og flytt nøkkelen frem og tilbake i låsen til du kan fjerne låssylinderen. Sett deretter inn den nye låsen på samme måte.

Tips og triks Hvis du ikke kan erstatte låsen selv, for eksempel fordi det ikke er noen nøkkel igjen, er det best å velge en låsesmed på nettstedet til det lokale kammeret.

Del med venner

Legg igjen din kommentar