Köksskåp hänga - Behovet av att vara medveten om

Housing hänga upp köksluckor är en av de svåraste arbetet med att bygga köket. Vad man måste ta hänsyn till allt, hur mycket du ska hänga väggskåp, och hur man bäst säkras, kolla in det här inlägget.

Vad är höjden av väggskåp

princip vägg enheter bör vara minst 50 cm bort från bänkskivan. Det idealiska skulle vara att plocka höjd - det är 35 cm mer än din egen kroppsstorlek. Således är vägg enheten fortfarande inom räckhåll, men samtidigt är fortfarande tillräckligt utrymme för att inte känna trångt när man arbetar i köket.

hängande väggenheter med järnväg Typiskt kök väggenheter fästa vid en monteringsskena. Detta är det enklaste och mest stabila sättet att fästa väggelement.

Monteringsskenan skruvas in i lämplig höjd på väggen Som regel är avståndet mellan monteringshålen hos skenan och den övre kanten av väggskåp 55 mm. Så när du först bestämmer höjden på skåpet passar, kan man mäta upp skåpet. 55 mm under skenans bör fastställas med monteringsskruvarna. Hang

hängande skåp - steg för steg

  • skåp
  • monteringsskena, pluggarna, fastställande
  • drill
  • nivå
  • linjal
  • penna
  • måttband eller linjal

bestämma den första positionen av skåpen

Först hålla skåp försök över köket för att få rätt höjd , Från den nedre kanten av skåpen till toppen av åtgärden och markera höjden. Mät bredden på alla skåp tillsammans.

2. Montering av skena

Uppifrån och ner markör mått 55 mm. Vid denna punkt vattennivån och linjalen med användning av en exakt horisontell linjeritning på väggen.

Monteringsskenan till önskad längd (längs bredden av alla skåp) cut. Rikta monteringsskena så väggen bit som vänster och höger samma avstånd kvarstår. Det blir du senare installera skåpen. Markera hålen och borra. infoga dymlingar och skruvmonteringsskena.

3. Häng skåp

skåp på monteringsskena och justera med galgar. Använd vattenpass placeringen av skåpen kontrollera om det är nödvändigt Justera. Skåpdörrarna så justera för att stänga bra att stanna några kolumner och de är raka.

Tips & TricksBei gipsväggar kan du behöva fästa järnväg till en zusätzlcihen vinst. Denna förstärkning måste du installera tidigare. men många Gips är redan fast installerad.
Dela med vänner

Lämna din kommentar