Naočale: vrste i oblici

Stanovanje Budući da su čaše, kulturni razvoj i pokušao razviti različite naočale za različite napitke. To gotovo neograničen broj vrsta, sorti i oblika nastao na čaše, preko kojih se lako može izgubiti trag. Stoga, želimo vam pokazati neke vrste naočala koje biste trebali znati.

Izrada naočala

Vrlo jednostavne naočale obično su pritisnute. Masa tekućeg stakla se upuhuje u kalup ili se izravno izlije i preša. Stoga su u mnogim priopćenja za naočale postoje manje šavova koji su znak jeftinog kvaliteta stakla. Staklo gotovo nikad nije savršeno. Uočenim čašama često su vidljivi mali džepovi zraka ili valovi. Često pritisnuti staklo je također poznat kao senf stakla jer poslije čaše iz mnogih senfa staklenke.

puhano staklo Kao što ime sugerira, dragocjeni ručno puhano staklo je individualno izrađene, koji se upuhuje u puhač stakla u formi. Međutim, materijal je često gotovo isti za dvije vrste proizvodnje.

naočale - vrste i oblici

Različite vrste stakala su razvijeni jer možemo uočiti različite ukuse na različitim mjestima na jeziku iu ustima. Tako stakleni oblik pozitivno podupire okus pića. Postoji ogroman broj različitih oblika. U načelu, sljedeći oblici naočala su u početku razlikuju se:

  • pehara školjke šalica

Fußbecher čaše i pića

U mnogim slučajevima, naočale su, međutim, razlikovati više od određenog pića za koje je proizvedeno ovo staklo. Što je razrjeđivač čaša, to se brže prilagođava temperaturi pića. Stoga, čak i pogled posebnih napitaka naočale ovdje:

vina su loše inferiorni pićepivošampanjac
crvenaSteinSektkelch
pivo čašabijelo vinošampanjac flaute
slatkopivo Okretnišampanjac zdjela
lukapivo bar
Biertulpe
veliki vrč
Savjeti TricksEin Sigurno se ne možete poboljšati s visokokvalitetnim staklom. Ali sasvim je moguće smanjiti okus pića s pogrešnim staklom. stoga posebno skupih vina da ne bi trebali piti ravno iz prešanog čašu vode, koja će biti pravi otpad.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar