Izrežite madrac

Ne mogu se rezati svi madraci. Ali pjena, hladno pjena, lateks i madraci udobnosti pjene mogu se dovesti do željene veličine uz pravu tehnologiju. U nastavku saznajte što treba tražiti prilikom rezanja.

Ne izrežite ovaj madrac

Proljetni madraci i madraci s džepnim oprugama ne smiju se nikada rezati. Inače, cijela jezgra gubi stabilnost i madrac postaje neupotrebljiv. Wasser Također, vodeni ili gel kreveti ne smiju se izrezati iz očitih razloga. Šavovi se teško mogu zatvoriti tako čvrsto da se voda ili gel ne izbjegnu.
Dobro označeno je pola rez

Najvažnija stvar kada rezanje je pravo označavanje. Izaberite vrh olovke ili slično vidljivu olovku i označite sučelje po cijeloj širini madraca (ne samo pravovremeno!) Na vrhu, dnu i stranu!

Izmjerite prije, tijekom i nakon rezanja na nekoliko mjesta da je linija ravna i ravna i ima dimenzije koje želite.
ne samo vizualni pitanje: Poklopac madrac

Poklopac madrac je madrac joj besprijekorno bijelo lice i štiti od prljavštine, vlage i oštećenja. Također osigurava da sve ostane na mjestu.

Stoga, prilikom rezanja madraca, trebate ga ponovo koristiti da biste dobili poklopac madraca. Postoje tri opcije:
novi madrac poklopac na odgovarajućoj veličini Kupi

  • novi madrac poklopac na željenu veličinu šivanje nepovezanosti pažljivog smanjiti madrac, a zatim šivati ​​referencu opet
  • stari madrac poklopac se rezati dijelove
  • Posljednja opcija je najjednostavniji i najjeftiniji.

Kako se madrac može rezati?

Madrac se može rezati s pravim oštrim nožem. Također nije neophodno da alat bude tako dugo dok je madrac široka da se potpuno odsiječe od vrha do dna. U svakom slučaju je poželjno odrezati madrac prstom od vrha, a zatim s dna, jer to sprječava izrezivanje na pogrešan kut.

rezati kroz madraca su:
obrt nož (također električni)

  • kuhinjskim nožem
  • handsaws Savjeti TricksWie
  • oštar nož za kruh smanjiti korak po korak madrac, mi ćemo objasniti u ovom priručniku.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar