Primjena pozadine fotografije

zidne: Zahvaljujući modernoj tehnologiji opet popularnim

oštre slike koje se mogu ispisati sa zapanjujući rezolucijom, ovo su neki od razloga zašto zidne su sada ponovno u modi. Ovo je ojačano masivnim napretkom napravljenim na pozadinskim materijalima i srodnim tiskarskim tehnikama. Zato možete odabrati različite pozadinske slike kao pozadinu za fotografije.

vinil tapete

  • runo tkanina pozadina
  • Osnovni pripremni radovi prije stavljanja

Bez obzira na to što pozadina sustav ste izabrali, vi ste zid, naravno, pripremiti prvi. Zid mora biti suh, ravnomjeran i glatki. Ovisno o korištenoj pozadinskoj fotografiji, ima smisla zalijepiti zid s Tiefengrundom ili prethodno lijepljenje.

Zatim morate mjeriti i nacrtati oznake. Radi se o trakama u Lotu, tako da je apsolutno okomita na instalaciju. Možete koristiti razinu duhova, ali i puno. Oznake trebaju biti postavljene tako da lako mogu poravnati pojedinačne staze fotografske pozadine.

Primjena vinilnih fotografskih pozadina

Sva tri tipa fotografskih pozadina imaju vrlo specifična svojstva. Vinilne fotografske tapete opremljene su slojem ljepila. To se također može koristiti za glazuru vrata i prozora. Nedostatak često: kada se lijepe vinilne fotografske tapete, teško ih je ispraviti. Ovdje, međutim, opet postoje sustavi u kojima možete prskati diskove slične foliji s vodom.

Pričvršćivanje papirnatih pozadinskih slika

Fotografska pozadina od papira je klasična pozadina za fotografije. Montira se na tlo kao konvencionalni papir ili šupljina. Prema tome, isti koraci primjenjuju se kao u pozadini papira.

Izložite papirnatu pozadinu na papirnatom stolu i zalijepite ga na leđa. Zatim morate pustiti pastu da se potopi. Nakon namakanja pozadina je zatim zalijepljena na zid. Također možete prilagoditi pozadinu na zidu, ali budite izuzetno oprezni da se papirnata pozadina ne rastegne.

Pričvršćivanje netkane fotografije pozadine

Ne-tkani foto pozadina je daleko najlakši za instalaciju foto pozadine. Kao i kod konvencionalnih netkanih pozadina, zalijepite zid, a ne pozadinu. Najveća prednost netkanog tapeta je da se ne proširuje. Može se čak i bolje pozicionirati baš kao papirnata pozadina.

Za razliku od pozadine papirnate fotografije, ona se ne suza kada se kreće na zidu u ljepljivom sloju. Tako da zapravo možete koristiti netkane tapete kasnije lako zamijeniti kao što je obećao trgovca, trebali četkom zid unaprijed s konvencionalnim tapete. Nakon što se osuši, upotrijebite posebnu netkanog ljepila za tapete kako biste je pričvrstili.

Savjeti i trikovi Izaberite proizvođač foto pozadine pažljivo. Neki dobavljači trebaju se preklapati pozadine s fotografijama, dok će drugi rezati pozadine kako bi se nalazili jedan na drugi. Drugi proizvođači nude i obje mogućnosti. V Posebno, netkane foto pozadine nude još više prednosti: ponekad možete naručiti pozadinu u jedan komad, a da ne budete razrezani. Materijal je iznimno otporan i može se vrlo dobro obraditi preko velikog područja.

Zidna površina može biti eksplicitno nešto manje dobra za netkane tapete (male pukotine itd.), Jer su dobro pokrivene, ali ne i pretpostavlja se njihov oblik. S vinilnim i papirnatim fotografskim pozadinama, s druge strane, podloga je jako dobro pripremljena, budući da su čak i najmanji udarci odmah vidljivi kao neželjeni 3D efekt.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar