En sten mur sat

bygge natursten vægge bringe i enhver have design en vis originalitet og accenter, der passer perfekt til det generelle udseende af en park. For natursten vægge er der forskellige teknikker til at sætte dem. En gang en natursten væg fast forbundet med mørtel eller anden lim. På den anden side en såkaldt gipsvæg. Da væggene i en stenmur svarer til den konventionelle konstruktion af en mur, vi efterfølgende skabt en plan for dig, at du kan sætte dit stenmur som gipsvæg.

egenskaber, der er placeret på en sten mur

Brug uslebne sten, kan du redigere dette kursus med hammer og mejsel, så du ligger stabilt. Undgå også løftestænger hvor vand kunne samle sig senere. Især om vinteren kan der indfryses vand der.

Fundamentet er at blive valgt i den nævnte konstruktion er, at den underliggende vand kan fryse om vinteren uden at det løfter væggen eller flyttet. Gruset har en kapillærbrydende virkning.

Selvfølgelig kan du oprette en stenmur som et hegn. Den optimale konstruktion teknologi ville være anvendelsen af ​​gabioner, som vi beskriver i det førnævnte link tættere. Gabioner er også velegnede til andre have og lige husområder.

Del med venner

Forlad din kommentar