Fațada de gresie este variată

Fațade de gresie utilizate pentru a fi foarte frecvente în trecut și astăzi. Deoarece stabilitatea statică a gresiei este limitată, zidăria și fațadele sunt placate cu panouri. Texturile și culorile variază de la modele aproape egal de colorate până la granule, de la alb strălucitor și galben la gri până la roșu și maro.

Ventilarea din spate

Dacă sunteți în căutarea de inspirație vizuală pentru posibilele fațade de gresie, faceți poze cu clădirile care vă plac. Un pietrar poate folosi imaginile pentru a vă spune destul de bine unde să găsiți acest tip de gresie sau un material foarte asemănător.

Costurile pentru instalarea unei placări din gresie sunt mai mici pentru clădirile noi decât pentru clădirile vechi. Adesea, în vechile zidări trebuie să se ia măsuri de precauție pentru a asigura durabilitatea statică a ancorelor. Ca îndrumare grosieră, trebuie să calculați cel puțin o sută de euro pe metru pătrat.

În cazul în care fațada de gresie este impregnată corespunzător, este rezistentă la intemperii și poate fi spartă la intervale de cinci până la zece ani. O curățare de întreținere este eliminată.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul