En holdbar balkon belægning lavet af syntetisk harpiks

En særlig praktisk anvendelse af syntetisk harpiks er en balkon belægning. Det vejrbestandige og vejrbestandige materiale er let at rengøre og billigt at købe, på trods af dets lange levetid. Der bør lægges vægt på beskyttelse mod UV-stråler, som almindelig syntetisk harpiks ikke giver og tilstrækkelig glidebestandighed.

Beskyttende lag eller gulvbelægning

En balkon er ofte et problem barn med hensyn til dets strukturelle egenskaber. Vind, vejr og regn sætte ham og ofte hård stol og bordben og plantetrug skal tåle permanent. Derfor er syntetisk harpiks i tillæg til garager og køretøjslokaler blevet den mest populære gulvbelægning i private boliger på balkoner. Balkon En overfladebelægning af syntetisk harpiks kan udføres på to forskellige måder. Det kan påføres som et gennemsigtigt beskyttende lag på en eksisterende overflade, såsom fliser eller tjene som en selvstændig gulvbelægning med egen indretning. I begge tilfælde er den praktiske værdi af en ledfri gulv brugbar.

Reparationseffekter på eksisterende belægninger

Delvis balkonbelægninger anvendes også i forbindelse med renoveringsforanstaltninger. For eksempel kan harpiksinjektioner genoprette stabiliteten og tilstanden af ​​gamle mørtel og fyldstoffer. Sprækker og porøse cement- og betongulve skal være permanent fejlfri og vandtæt.

Moderne balkonbelægninger af syntetisk harpiks er designet til at lukke eller brode revner. På den måde kan du også fjerne eksisterende skader og lækager, hvis jobbet udføres professionelt. Afhængigt af strukturbetingelserne og harpiksudvælgelsen kan den nye balkonbelægning være troweled, børstet eller hældt. På denne måde er uundværlige drænhældninger vel praktiske.

Tilpasning af egenskaber med aggregater

Aggregates tilpasser de grundlæggende ingredienser harpiks og hærder til opgaverne på balkonen. Disse omfatter de funktionelle aspekter:

lysægthed

  • diffusion adfærd
  • elasticitet
  • slidstyrke
  • revneoverbyggende evne
  • skridsikkerhed
  • UV-bestandighed
  • især med hensyn til UV-resistens skal købet gøres sikker på, at den valgte harpiks har denne egenskab "om bord". Nogle typer af syntetisk harpiks kan ikke give integreret UV-beskyttelse og skal beskyttes ved en afsluttende beskyttende belægning efter tørring og hærdning. Spredningen af ​​glasmel eller fint kornsand øger slidstyrken. Den beskyttende belægning skaber også en mat eller blank overflade.

Tips & TricksDa De normalt påføres med en balkon coating af harpiks en diffusion-lukket lag er påkrævet i tidligere vandskade i vægge eller gulv balkon fuldstændig tørring og renovering af jorden.

Del med venner

Forlad din kommentar