En bänkskiva

Remodeling kakel kakel bänkskivor är ganska liten ofta på våra breddgrader. Men just därför är det ett verkligt alternativ till natursten eller plast bänkskivor, som tenderar att vara billigare. Ta reda på allt kring temat "bänkskivor kakel" och en tillhörande arbetsinstruktioner för kakel bänkskivor, finns det också.

brickor bänkskivor och fåfänglighet är inte vanligt bland oss ​​

kaklade bänkskivor i köket eller klinker fåfänglighet är med oss ​​snarare undantag. I många länder i Medelhavsområdet och USA, men det är utbredd. Därifrån dessa idéer kommer långsamt till oss. Det största problemet härrör från samma unika fördelar: ett kaklat bänkskivan är exceptionellt. De har alltså en framträdande från den breda massprodukt. Men att problemen börjar. Till kakel en bänkskiva eller fåfänga professionell, du behöver speciella lister och kant bitar. Men det finns många kakel tillverkare, motsvarande keramiska delar nu har att erbjuda.

skillnader mellan plattorna bänkskivor och fåfänglighet

När bänkskivan är vanligtvis en presskortet, det vill säga trä i den expansiva mening. Sålunda egenskaperna hos träet att bära, så att plocka upp fukt, elasticitet av skivan och eventuella vändningar kommer. Tvättställ, dock är byggda antingen sten eller gjutna i cement. Så kan du kakel fåfänglighet som konventionella golv eller väggar. Men i bänkskivor du behöver ett speciellt lim. Följande är en guide till bänkskivan och fåfänga plattor för båda varianterna.

steg för steg, bänkskivor och fåfänga toppar

 • plattor plattor
 • primer (arbetsplatta)
 • fästmassa (bassäng)
 • monteringsklister (arbetsplatta)
 • injekteringsbruk
 • kakel distanser och distanskilar
 • lederna silikon
 • borrar med omrörare
 • kakel cutter
 • slipmaskin eller slipblocket
 • borste eller svabb
 • tandspackel
 • murslev att dra
 • spruta silikon
 • 1. förberedelse
 • a) kakel kakel cutter
 • gummiklubba

skarvning ombord med hårdgummi

kakel svamp eller svamp ombord
gummihandskar bassäng bassängen av cement eller sten kräver inga speciella förberedelser som ska flyter ytor men rena förväg noggrant , kakel

b) bänkskivan
Den bänkskiva Rugga förskott på med sandpapper. Ange sedan primern enligt tillverkarens specifikationer. Där kan du också ta reda på hur länge du samlar primern och måste låt torka.

2. kakel bänkskivan eller fåfänga generad

Inte någonsin kunna lägga alla brickor. Men det finns intill kanten bitar och lister, vilar på hörnet på bänkskivan och täcker framsidan. Dessa åtgärder måste ta hänsyn till vid beräkning brickor om du använder sådana delar.

utanför bör du börja möjligt med hela plattor. Detta är dock inte möjligt eller dig som en symmetrisk plattor bilden bättre måste du beräkna mitten. Beroende på hur den sista raden av plattor skulle se i dimensioner, börja med två plattor på vänster och höger om mitten eller skjuta en bricka center (i hälften på båda sidor).

slitage på bänkskivor till monterings- lim och fåfänglighet fästmassan med en tandad spackel på och bildar åsar. Tryck nu på plattorna i limmet. Du kan behöva kompensera med gummiklubba. Tryck plattorna med känsla i klistret och inte till botten av plattan.

att säkerställa korrekt gemensam mellanrum, använd kakel distanser i lämpliga dimensioner. På väggen, runt sänkor och kranar anser den expansion som du ställer in med avståndet kilar.

3. Fogbänk eller handfat

Nu kan du blanda inhopningen och fördela den med injekteringsbrädet. Efter injekteringen är fortfarande fuktig, men lite fast, svampar svamparna lätt med ett svampbräda eller en kakel svamp. Använd gummihandskar eftersom många människor inte kan tolerera injektionen på huden. Slutligen förstärka expansionsfogarna med silikon.

Tips och tricks När du använder avrundade eller ovala handfat, kommer du inte att gå långt med en traditionell plattskärare. Bara med en bricka kan du mala perfekta kurvor. The Sänkorna installeras normalt efter kakel. Du skär kakelarna så att handfatet kan vila på det. Om bassängerna redan är installerade måste fräskanten vara extremt ren.

Glöm inte kakorna till hällen när du behöver det. Du borde därför köpa hällen före kakelarna. Kokarna är då vanligtvis en mall fastsatt, med vilken du kan skära ut arbetsytan. Plattorna läggs sedan i spol med denna sågkant.

Monteringslim kan ta upp till en vecka för att slutföra härdning. Tänk på detta om du vill börja med regelbundet köksarbete omedelbart.

Fogarna på bänkskivorna är extremt smutsiga. Vissa grouttillverkare erbjuder därför lätt att rengöra injekteringen för bänkskivan.

Dela med vänner

Lämna din kommentar