En Bird til tagrenden holder fugle væk

ofte glider småfugle i rendestenen. For at forhindre forhindring i tagdræningen er det nyttigt at vedhæfte en fugleafvisende. Dette er bedst egnet til planlægningen af ​​røggasystemet.

Hvis du undgå

Bird til forurening, at tagrenden er tilsmudset med fugleklatter, hvilket sikrer en passende beskyttelse. Til brug for fuglekontrol ved renden er der forskellige muligheder.

duer beskyttelse

Mange producenter tilbyder fugl kontrol pigge, der anvendes på tagrenden. I tilbuddet finder du speciel duesikring, som er designet til tagrender. Dette sikrer, at ingen fugle lander på det, og også hegnene er umulige.

Installation er let, perforeret og fleksible flige giver et stabilt greb på renden. Duesbeskyttelsen kan tages ud af stikkontakten til rengøring. Sp Spikes, som er svejset på en rustfrit stålstrimmel, sikrer fuglekontrol ved renden. Et ben forhindrer tilgangen til randen, den anden dækker renden.

holdbare og nemme at samle

The verrottungsfreie materiale er holdbart, til striben selve metalplader strimler er monteret, som anvendes til fastgørelse. Dette kræver lim, skruer, dowels eller nitter. En anden variant er spænding wire systemer og Swallow kontrolsystemer net, som er monteret under tagrenden og forhindre indlejring svaler.

Elektrisk variant

Individuelle leverandører har også elektriske fugle kontrolsystemer i deres sortiment. Dette er de områder, hvor duer og Co. settle knyttet tråd af rustfrit fremstillet af rustfrit stål, kobber eller aluminium.

Et aktuelt sender sender impulser til de ledninger, fuglene fik et elektrisk stød mens indstilling og disse områder undgås i fremtiden. Trådafstanden beregnes således, at de flyvende kamerater sidder på begge ledninger.

Bird of tagrenden skal

vedligeholdelse

  • bringe nogen mærkbar forringelse
  • forårsage nogen skade på struktur, såsom ved boring
  • omkostninger og ISP

Prisen på fugl kontrol pigge lavet af rustfrit stål er 8, - Euro per meter. Priserne på elektroniske og akustiske produkter varierer meget.

leverandør af forsvarssystemer

Vogelabwehr.de

  • Ziwi.de
  • Taubenabwehrshop.de
  • Tips & TricksBei nogle udbydere vil du også finde akustiske forsvarssystemer. Dette producerer lyde, der er uhørelige for mennesker, men fuglene er dermed afskrækket.
Del med venner

Forlad din kommentar