5 Idei creative pentru iluminarea indirectă pe pereți și plafoane

Lumina indirectă stabilește complet noi standarde în designul spațiilor de locuit. Cei care obișnuiau să fie literalmente orbiți de aburi și reflectori ar trebui să se dedice o singură dată obiectului condițiilor de lumină indirectă.

Nu durează prea mult până când devine clar că forma modernă a designului de cameră și iluminat oferă o mulțime de confort cu perspective neașteptate. Aici prezentăm cinci sugestii creative din diferite zone de locuit.

Sala de zi cu un personaj nou

Să începem în camera de zi. Toată lumea vrea să se relaxeze după o zi lungă. Noua formă de design interior arată că sursa de lumină nu mai este deschisă, ci acoperită sau acoperită. Reflectat în exterior, lumină indirectă, mai luminoasă, este acum generată care emite radiații în întreaga cameră. Atmosferice și plăcute ochilor sunt surse de lumină care sunt montate în spatele televizorului. Există mai multe opțiuni. Televizorul în picioare cu lumină de perete și lumină indirectă sau televizorul montat pe perete, inclusiv iluminarea indirectă din benzi LED. Dacă vă place foarte nobil, alegeți benzi LED cu modificări de culoare, astfel încât atmosfera potrivită este creată în funcție de ora din zi sau de sezon.

Lumina indirectă în baie

O bară de lumină indirectă transformă rapid baia sobră într-o cameră de wellness privată. Datorită benzilor practice LED, aici pot fi create noi perspective. Benzile acoperite special sunt atașate la podeaua de deasupra plăcilor cu benzi de profil pe podea. De asemenea, este posibilă instalarea pe podea cu schimbător de culoare. Baia de relaxare are dimensiuni complet noi, cu o bară de lumină, care își schimbă culorile după dorință. Gute Lumina buna este deosebit de importanta in zona de intrare sau scara. Dar chiar înlocuirea unei lămpi cu perete creează o dispoziție complet diferită. Anvelopele care sunt închise în față dau doar lumina în partea de sus și de jos. În cele din urmă, treptele până la etajul următor sunt încă foarte bine aprinse, lumina este împrăștiată pe toată aterizarea. În combinație cu o vopsea decorativă de perete, această zonă cu un stil mai puțin neplăcut apare acum într-un aspect nou. Chiar mai multe idei interesante pentru instalarea luminii indirecte pot fi găsite aici.

Dacă credeți că dormitorul este încă aprins cu un candelabru și două lămpi de noptieră astăzi, vă greșiți. Mai ales în dormitor, lumina indirectă este un punct culminant. Paturile cu capioare înalte sunt din nou la modă. În același timp, oferă o consolă sau o decorare de perete colorată ca bază pentru a instala noi lămpi. În general, cu cât sursa de lumină este mai departe de suprafața respectivă, cu atât este mai largă conul de lumină. În practică, aceasta înseamnă că efectul dorit de iluminare poate fi adaptat. În mod alternativ, lumina poate radia din podea în dormitor și se montează direct pe placa de pliere pe canalul de cablu existent.

Pentru a instala lumina indirectă, este o diferență de umbră ideală, care poate fi instalată în orice cameră. Simplul scop al unui decalaj de umbră este îmbunătățirea vizuală a camerei. Un avantaj al unei astfel de instalări este amplasarea individuală. Deoarece nu este montat numai între tavan și perete, poate fi folosit și pentru mobilier. În casele vechi, aceasta ajută la ascunderea urzelilor în timp ce asigură utilizarea luminii indirecte.

Imagine: © 3darcastudio - Fotolia

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul